2777
2789
چجوری ۱۳۸۰ ولی ۱۶ سالتونه؟

اون روز هرچی میزدم خطا میزد خونه دوستم بودم متولد ۷۹بود گفت ۱۳۸۰بزن اول اسم شم zبود دیه اینو زدم

من ۱۳۸۲ ام

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا داداشم کوچولوئه 16سالشه کنترلش میکنم ک ب بیراهه نره

ب روت نیار ک روش تو روت باز بشه 

بزار برای چیزای مهمتر

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
ینی دیگه ماری جوانا هم با بسته بندی خوشگلاسیون میکنن؟🤐

نوعی محرک جنسی. استفاده اش با ماریجووآنا ممنوعه . خیلی هم گرونه. مزه قهوه ترک میده😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
پ چیکار کنم؟

بهش بگو بهتره هرچیزی ک‌هرکی برات میخره امتحانش نکنی شاید چیز خوبی نباشه‌ . از کنارش رد شو هرچی هم ازت سوال پرسید بخند. 

کار خطایی نمیکنه ولی خوردنش تو این سن ۱۶سالگی زوده 😁

دوست دخترش چ پولداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرمن اگ بروت نیاری خیلی بدتر میشه فعلا با این سن این چیزارو میگیرن براش وای بحال بعدا عذر میخوام ولی زمونه ی درستی نیست باید یکاری کنی وگرنه کم کم دادااشت از دست میره

آیهان عشق مامانه😍
بنظرمن اگ بروت نیاری خیلی بدتر میشه فعلا با این سن این چیزارو میگیرن براش وای بحال بعدا عذر میخوام و ...

با ی پسر سی ساله دوسته خیلی از راه بدرش میکنه این دخترم از طریق اون باهاش دوس شده