2777
2789

دروغ که نمیگه ولی شاید هیشه انجام نده

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بابام کارای خونه انجام میده 

دوست دارم  یه مرد کمک همسرش کنه ... 

من مامان و بابام اینجوری ان 

لگه طبیعیه که چون مامانم بیشتر توی خونس بیشتر این کارا رو میکنه اما واقعا بابام به اندازه ی خودش کمک میکنه بهش 

خوشم میاد اینجوری 

مگه زن خدمتکاره هی بشور بسابه برای بقیه 

ادما باید همو درک کنن

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
نه اخه  میگه تو خونه اشپزی میکنم

خب مگه عجیبه یه پسری بلد باشه غذا درست کنه 

البته بعضیا دروغ میگن 

ولی واقعا عجیب نیست 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
دوست دارم  یه مرد کمک همسرش کنه ...  من مامان و بابام اینجوری ان  لگه طبیعیه که چون ...

اره واقعا 

منم از اول پدر مادرم اینجوری بودن عادت کردم 

ولی برعکس خاواده شوهرم همه کارای خونه گردن مادرشوهرمه به علاوه خرید کردن شوهرمم اصلا عادت نداشت ولی ازدواج که کردیم دیگه عادت کرد خودشم موافقه که باید کمک  کنه چون منم اندازه اون خسته میشم 

اره واقعا  منم از اول پدر مادرم اینجوری بودن عادت کردم  ولی برعکس خاواده شوهرم همه کارای ...

پایدار باشین 

خب مگه عجیبه یه پسری بلد باشه غذا درست کنه  البته بعضیا دروغ میگن  ولی واقعا عجیب نیست&n ...

خودم اشپزیم و خونه داریم در حد صفره تو عمرم به جز املت هیچی درست نکردم برام عجیب بود یه پسر اینکارارو کنه

خودم اشپزیم و خونه داریم در حد صفره تو عمرم به جز املت هیچی درست نکردم برام عجیب بود یه پسر اینکارار ...

پس بگوووووووو 

نه با حالت گله مندی و در دل میگفت

شوهر منم کمک میکنه،مادرشم میگفت تو خونه فقط این به داد دلم میرسید ولی تا جایی که جا داره جایی مطرح نمیکنه که کار خونه میکنه تو خونمون،انگار خجالت بکشه

🧿