ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
بنظر من برو ...اولا که تازه سه ماهه و دوما حتما درگیر تدارکات عروسی بوده..سوم بقول دوستمون شاید شوهرت بخواد بره ...حالا اگه خواهر خودتم بود باز نمیرفتی؟
چی میگی خواهر...دوتا از خواهر شوهرای من با هم تو یکشهریم...بچه هام یکسال و نیمه شدن هنوز نیومدن میگن ...
ای وایییی
چجوری روشون میشه باهات صحبت کنن
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
من برادرشوهرم از موقع ۱ ماهگی دخترم تا ۸ ماهگیش اصلا ندیده بودش یه بار اتفاقی همو دیدیم انگار اصلا بچه منو ندید انقد ناراحت شدم به شوهرم گفتم اگه عید بری خونشون یعنی برای بچت احترام نخریدی اونم نرفت کلا عید نرفتیم خونشون
هر بار میبینن میگن همش میخوایم بیایم ولی وقت نمیشه...منم جایی که اونا باشن بچه ها رو نمیبرم
وای چقدر رو اعصابن
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️