2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد😭😭😭

2546 بازدید | 124 پست

حاملم ۱۶ هفته ام قرار بود کارگر بیاریم خونه رو رنگ کنه قراره پس فردا بیاد گفتم پاشو خونه رو جمع جور کنیم گفت برم بیرون بیام باشه رفت اومد دراز کشید گفتم پاشو دیگه گفت نه اصلا انجام نمیدم ببینم کی میاد ک...ر منو بخوره منم بالجبازی باهاش پاشدم فرشارو کول کردم میزارو بلن کردم جابجا کردم اومد لباسمو پاره کرد چن تام سیلی زدمیخاست خفه ام کنه من اومدم خونه پدرم کمرمم داره از وسط میشکنه😭😭😭😭 

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

تازه امروز سالگرد عروسیمونه😭😭😭😭

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ شوهر با ادبی داری

بنظرت خیلی انرمال نیس؟ 😐

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

خب لج نمیکردی.مردا به زور کاری نمیکنن شوهره منم هینجوری میکنه اروم میحرفم .یا کاری نمیکنم .خود بخود خوب میشه

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.
یعنی الان هرچی گفته لازم بود بگی واقعا؟

حالم بده بقران گیر الکی ندید