2777
2789

خانوما هفته سیزده بارداریمه و بچم سه چهار روزه به شدت تکون میخوره . هر لحظ حس ش میکنم . همون اصطلاح ک میگن مثل پروانه تو شکم بال بال میزنه ❤! حتی از روی شکم هم مشخصه . عادیه؟ اخه چند نفر بهم گفتن عجیبه و هفته سیزده زوده برای این همه تحرک . با اینکه جفت قدامی هم هست ... ضمنا طول سرویکسم 29 هست و بهم استراحت دادن تا دو هفته . خانوما با استراحت حل میشه؟ نمیخوام کارم ب سرکلاژ بکشه😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طول سرویکستو سونو واژینال رفتی ؟دو خفته قشنگ استراحت بکن بعدش سونو میشی زیاد بشه نیازی نیست بالای سی نیاز نیست

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
اره عزیزم . حتی فیلم گرفتم از شکمم . قشنگ مثل نبض میزنه

اخه الان داخل لگمته کاملا زیر شکم چجوری فیلم گرفتی یعنی از رو شکم معلوم نمیشه اصلا

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
طول سرویکستو سونو واژینال رفتی ؟دو خفته قشنگ استراحت بکن بعدش سونو میشی زیاد بشه نیازی نیست بالای سی ...

نه سونو شکمی . فعلا دارم استراحت میکنم مرخصی گرفتم ... اگه بالای سی بره دوباره میتونم کار کنم؟

اخه الان داخل لگمته کاملا زیر شکم چجوری فیلم گرفتی یعنی از رو شکم معلوم نمیشه اصلا

از ناف به پایین . به اندازه ده سانت قشنگ حس میکنمش . نمیدونم واقعا خودمم گیج شدم ولی دوستم دوتا بچه داره بهش نشون دادم گفت صدرصد جنینه و حرکت روده نیست

نه سونو شکمی . فعلا دارم استراحت میکنم مرخصی گرفتم ... اگه بالای سی بره دوباره میتونم کار کنم؟

الان مال من ۳۳هست اوکی هستم البته پیاده روی ندارم درحد کارای خونه هفته دیگه میرم سونو واژینال ببینم چقدر شده کم شده باشه سرکلاژ میکنم هفته هفده

خب به نظر منم که هفته ۱۳ عجیبه برا تکون خوردن...مخصوصا اینکه میگی محسوس هم هست🙄

اما خب به نظر هر آدمی یه جوره...

اما اون استراحتو شل نگیر...

سرکلاژ هم چیز خاصی نیست...اگه دکتر لازم دونست حتما انجام بده

خب به نظر منم که هفته ۱۳ عجیبه برا تکون خوردن...مخصوصا اینکه میگی محسوس هم هست🙄 اما خب به نظر هر آ ...

ممنونم . عزیزم اگر عدد سوریکس بالا بره دوباره میتونم کار کنم یا کلا همینجوری باید مواظب باشم تا اخر؟

انشالله خیره و درست میشه و کارمون ب سرکلاژ نکشه 

سرکلاژ هم برسه ترس نداره عزیز عوضش خیالت راحت میشه بابت دهانه رحمت نترس 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز