2777
2789
عنوان

کوکو سیب زمینی

776 بازدید | 26 پست

بچه ها میخوام کوکو سیب زمینی بذرام همیشه وا میره .چندتا روش هم امتحان کردم فایده نداشت 

برای دونفر چندتا سیب زمینی و چندتا تخم مرغ بزنم؟سیب زمینی هارو شما آب پز میکنید یا خام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خام درست می کنم ۴ تا سیب زمینی متوسط با سه تا تخم مرغ بزن تخم مرغ بیشتر باشه وا نمیره و با قاشق بریزشون یهویی همشو نریز

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

من چهارتا سیب زمینی آبپز

یه پیاز متوسط 

سه تا تخم مرغ میزنم

آرد و... نمیزنم 

وا نمیره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

ی تخم مرغ ودوتاسیب زمینی متوسط ابپز یدونه کوچولوخام

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

نه عزیزم اصلا آرد لزومی نداره. من خودم استاد کوکو سیب زمینیم. تخم مرغشو زیاد کن از هم وا نمیره. جوری که آبکی بشه مایعت

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

براچی وا میره؟؟من اول نگینی خورد میکنم با کم میذارم سیبا میپرن بعدم له میکنم و تخم مرغ میزنم بهش با نمک وسبزی مثه جعفری تره یا هرچی ک دوسداری بعدم سرخ میکنم عالیییی میشه.

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!