2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واسه ریزش مو خوبه؟ یا چی؟ واقعا خرگوش داره 😂

ی گیاهه فدات شم تعریفشو خیلی شنیدم امروزم رفتم‌حمام زدم موهام خیلی خوب شده حالا خواستم‌ببینم کیا راصی بودن ک به خیلیا ک ریزش مو دارن برم بهشون بگم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
ی گیاهه فدات شم تعریفشو خیلی شنیدم امروزم رفتم‌حمام زدم موهام خیلی خوب شده حالا خواستم‌ببینم کیا راص ...

من تو شیردهی داشتم ،الان بهتر شدم ولی باز تو شیردهی بعدی میاد سراغم ،قیمتش چنده؟ عطاری داره یا داروخونه

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
من تو شیردهی داشتم ،الان بهتر شدم ولی باز تو شیردهی بعدی میاد سراغم ،قیمتش چنده؟ عطاری داره یا داروخ ...

عطاری ۲۳گلم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
ی گیاهه فدات شم تعریفشو خیلی شنیدم امروزم رفتم‌حمام زدم موهام خیلی خوب شده حالا خواستم‌ببینم کیا راص ...

عزیزم شامپو خرگوشک استفاده کردی نتیجه گرفتی

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن