وارش_۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 32 عنوان زایمان سزارین 267 بازدید | 6 پست سلام.خانومای رشتی بیمارستانای خصوصی رشت و بیمارستان رسول اکرم کدومشون برا سزارین خوبن؟؟ دکتر روشنکار سزارینش چطوره؟؟ کسی پیشش سزارین کرده؟؟ خدایا نی نی مو حفظ کن 1398/02/16 | 14:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_لئو عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 من قائم بودم... جفت سزارن هام خوب پیش رفت.مهرافزا بود دکترم برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 پارس یا قائم برو با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
وارش_۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 32 من قائم بودم... جفت سزارن هام خوب پیش رفت. مهرافزا بود دکترم من تازه اومدم رشت قرار بود طبیعی بیارم قائم ولی الان بچه بریچه باید سز بشم منتها خیلی دکتر روشنکارو نمیشناسم نمیدونم سزارینش چطوره خدایا نی نی مو حفظ کن
مامان_لئو عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 نگران هیچی نباش. همه دکتره سزارینشون خوبه... تا به حال ندیدم کسی از دکترش ناراضی باشه.فکرتو درگیر نکن... انشالله هر دکتری باشه و هر بیمارستانی باشی همه چی خوب پیش بره برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
وارش_۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 32 نگران هیچی نباش. همه دکتره سزارینشون خوبه... تا به حال ندیدم کسی از دکترش ناراضی باشه. فکرتو درگیر ... نمیدونم والا خدایا نی نی مو حفظ کن
foruqozman عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 84 من تازه اومدم رشت قرار بود طبیعی بیارم قائم ولی الان بچه بریچه باید سز بشم منتها خیلی دکتر روشنکارو ... عزیزم شما پیش دکتر روشنکار سزارین کردی؟ راضی بودی؟ کدوم بیمارستان شد؟