2777
2789
عنوان

بعد از طلاق...!؟

529 بازدید | 36 پست

سلام بر همگی

واسه یه آدم جوون حدود۲۶ساله که به تازگی طلاق گرفته و روحیش داغونه و خونواده اصلا حمایتش نمیکنن چه پیشنهادی میکنین؟متاسفانه این دوستمون درس هم نخونده و خب سرکار نمیتونه بره....

و هنوز نتونسته اون فرد رو از ذهنش بیرون کنه و مدام تو فکرشه...

باز میشه این در، صبح میشه این شب،صبرداشته باش♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بره سر کار حتی شده صندوقداریه یه فست فود

وا

احمق بی سواد شاید روزیبتواند حقیقت را درک بکند؛ولی احمق با سواد،هرگز نمی تواند حقیقت را بفهمد...!چون خیال می کند دانا است...

بره کلاسای مختلف چیزی یاد بگیره بهتره

احمق بی سواد شاید روزیبتواند حقیقت را درک بکند؛ولی احمق با سواد،هرگز نمی تواند حقیقت را بفهمد...!چون خیال می کند دانا است...

هیچی نمیتونم بگم چون هر چی بگیم حالشو ممکنه بدتر کنه درس که نخونده که حتی دیپلم اگه نداشته باشه کار نمیتونه پیداکنه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

ببین باید از خونه بزنه بیرون و سرگرم شه تا هم اون ادم از سرش بیفته و عادت کنه هم انگیزه پیدا کنه برای زندگی و ساختن زندگیش درسش تا چقدر ادامه داده؟ بره دنبال درسش همزمان یه کار موقت هم پیدا کنه 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
هیچی نمیتونم بگم چون هر چی بگیم حالشو ممکنه بدتر کنه درس که نخونده که حتی دیپلم اگه نداشته باشه کار ...

دیپلم رو داره

دیپلم

والا دیپلم خوبه دیگه الا من ارشدم مجبور شدم ار کار موقت شروع کنم کسی هم نگف مدرکت چیه 

بره کلی کار هس فروشندگی 

کارای اداری سبک 

منشی 

باید از یه جایی شروع کنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
دیپلم رو داره

🤔صندوقدار فروشگاه های زنجیره ای شاید بتونه بشه ولی بهش بگو بعداز طلاق خیلی باید روحیه اش قوی باشه تا بتونه دوام بیاره منم تجربشو دارم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
والا دیپلم خوبه دیگه الا من ارشدم مجبور شدم ار کار موقت شروع کنم کسی هم نگف مدرکت چیه  بره کلی ...

بله درسته

ممنون