2821
2789
عنوان

دلم گرفت

116 بازدید | 14 پست

دوستم گفت به خاطرمعلم بودنت ازدواج داری میکنی وتورومیخاد

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش

به شغلت  و موقعیتت حسودی میکنه اعتنا نکن 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
به شغلت  و موقعیتت حسودی میکنه اعتنا نکن

خودشم معلمه

منم گفتم ازقبلش منومیخواست به دروغ،اون اصلااونموقع توزندگیم نبود

گفت بپرس ازش چنددرصدبخاطرمعلم بودنم پاپیش گذاشتی

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودشم معلمه منم گفتم ازقبلش منومیخواست به دروغ،اون اصلااونموقع توزندگیم نبود گفت بپرس ازش چنددرصدب ...

دروغ نگفته خیلی😁

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
خیلیا برای زن گرفتن معیار اولشون شغلشه بعد تازه راجب بقیه چیزافکرمیکنن

خب منم برام شغل اون مهمه،حتی اگه حقیقتم باشه نباید میگفت منونارحت کنه

خودشم معلمه منم گفتم ازقبلش منومیخواست به دروغ،اون اصلااونموقع توزندگیم نبود گفت بپرس ازش چنددرصدب ...

واااا اصلا به حرفش گوش نده اگه صرف انتخاب به خاطر شغل بود الان همه کارمندای زن باید مجرد میموندن.شغل خاستگارت چیه؟

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
خیلیا برای زن گرفتن معیار اولشون شغلشه بعد تازه راجب بقیه چیزافکرمیکنن

خب منم برام شغل اون مهمه،حتی اگه حقیقتم باشه نباید میگفت منونارحت کنه.

خب منم برام شغل اون مهمه،حتی اگه حقیقتم باشه نباید میگفت منونارحت کنه

هیچ وقت بابت حرف دیگران ناراحت نشو عزیزم اصلا نباید برات مهم باش😉🤗

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
واااا اصلا به حرفش گوش نده اگه صرف انتخاب به خاطر شغل بود الان همه کارمندای زن باید مجرد میموندن.شغل ...

فوق لیسانس کامپیوتر،کارمندفناوری اطلاعات قوه قضائیه

هیچ وقت بابت حرف دیگران ناراحت نشو عزیزم اصلا نباید برات مهم باش😉🤗

باگفتن این حرف بیشعوریشورسوند...اون گفت معیاراولم خودتی وخانواده خوبت،دخترپاک وسالمی هستی،خوشگلی،معیارای بعدم تحصیلات و...اینابودهمیشه

به شغلت  و موقعیتت حسودی میکنه اعتنا نکن

این 5ماهه اومده تو زندگیم

دروغ نگفته خیلی😁

آخه بدم مگه

چه دلیلی داره این حرفوبزنه

عکسمم فرستادم

زشتم نیستم

خانوم معلم سعی کن تو زندگیت هم برای دیگران الگو باشی 

ینی اوج استقامتت ،اوج منطقی بودنت همین میزانه؟!

تو که با یه تفکر منفی اینجوری بهم میریزی چجوری میخوای مقابل تلاتم زندگی مشترک دووم بیاری  

طرف هم کارمنده ،ینی نمی‌توانست غیر شما با یکی کارمنده ازدواج کنه ؟

ینی یکی پیدا نمیشه که شرایطش از شما بهتر باشه؟ 

مثبت نگر باش ،قدر داشته هاتو بدونو شکر گذاری کن 

اینم بدون طرف وقتی میاد پا پیش می‌ذاره به خیلی چیزا فک می‌کنه ،شرایط رو میسنجه و با رضایت میاد جلو 

موفق باشین و خوشبخت

دنیا با همه ی ابعادش در نگاه تو جاریست ،به خوبی ها نظر کن از بدی ها گذر کن
2790
2823
2791
2779
2792