2777
2789
عنوان

سود بانک

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 30 پست

ببین عزیزم. اگر اشتباه بانک بوده میتونید شکایت کنید . مشخص میشه که چه روزی و چه کاربری پول رو اشتباهی منتقل کرده به قرض السنه . در این صورت بانک موظفه سود اون مدت رو به شما پرداخت بکنه. ـازه میتونی یکم هم شلوغ بازی کنی که به میانگین حساب احتیاج داشتی و الان میانگین حسابت میاد پایین و....  که سریعتر رضایت شما رو کسب کنن. اگر توی شعبه جواب نگرفتی زنگ بزن به بخش ارتباط مردمی شون  یا بازررسی .

ولی اگر اشتباه خودتون بوده کاری نمیشه کرد.

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم. اگر اشتباه بانک بوده میتونید شکایت کنید . مشخص میشه که چه روزی و چه کاربری پول رو اشتباه ...

رفتم گفت دیگه اون دو ماه رو نمیشه کاریش کرد ولی ازین به بعد براتون واریز میشه . قبلا ماهی ۳۰۰ بود ولی گفت بعدا ماهی ۱۵۰ واریز میشه 

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .
نمی تونی 300 را بگیری چون فردا ارزش پولتان که پایین امد بیشتر می سوزی

اگه تو مرکز استانی برو شعبه مرکزی اگه شهرستانی زنگ بزن

اگه فرم کوتاه مدت پر کرده باشی قطعا بهت برمیگردونن گرچه باید کارمند خودش از جیب بگذاره ولی اگه اشتباه فرم قرض الحسنه داده باشنت  و پر کرده باشی سخته بشه کاری کرد

رفتم گفت دیگه اون دو ماه رو نمیشه کاریش کرد ولی ازین به بعد براتون واریز میشه . قبلا ماهی ۳۰۰ بود ول ...

نه عزیزم. یعنی چی نمیشه کاری کرد. شکایت کن. مطمئن باش بهت میدن سود رو . من خودم 18 ساله با بانک ها از خیلی خیلی نزدیک کار میکنم و کلی از این شکایتها رو بررسی میکنم.

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی