2777
2789
منم مث شمابودم .از پودر جوانه گندم بعد از غذا و عرق یونجه و قرص مخمر گرفتمو خوردم بلاخره نتیجه داد . ...

جوانه گنم ر عرق يونجه و قرص مخمر رو باهم بگيرم؟،

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

جوانه گنم ر عرق يونجه و قرص مخمر رو باهم بگيرم؟،

آره چون وقتی بدن سرسختی داری باید یکهو شوک بهش بدی به گفته دکتر گیاهی .. گندم بزار جوانه بزنه پودر کن دوقاشق بعد هر غذا باماست شیر آب هرچی بخور . عرق یونجه قبل غذا نصف استکان بخور فقط ۲هفته بعد تا دوماه نباید بخوری ..قرص مخمرم روزای اول یکی قبل ناهارشام هفته بعد دوتا بخور ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره چون وقتی بدن سرسختی داری باید یکهو شوک بهش بدی به گفته دکتر گیاهی .. گندم بزار جوانه بزنه پودر ک ...

عرق يونجه فقط دو هفته بخورم قبل غذا نصف استكان !؟؟

جوانه گندم امادشو بگيرم؟؟بعد غذا دو قاشق با ماست يا شير يا اب بخورم

قرص مخمرم قبل از هروعده يكي

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام بچه ها رژیم بگیرید، من از یه کلینیک تغذیه گرفتم،. راضی هستم  خدا رو شکر خوب دارم پیش میرم، تازه مطالبی ام که تو کانالش میذاره رو دنبال می کنم خوبه،. چیزای زیادی یاد گرفتم. لینکشو براتون میذارم ان شاا... به کارتون بیاد 

کلینیک تغذیه و رژیم درمانی

در این کانال سعی داریم مطالب مفید و درست در زمینه تغذیه سالم در اختیار شما خوبان قرار دهیم.

از این که با ما همراهید سپاس گزاریم.

در ضمن

برای دریافت انواع رژیم‌های کاهش وزن،افزایش وزن، لاغری ، بارداری و شیردهی، ورزشکاری، کودک و نوجوان، سالمندان، افراد معلول و رژیم مخصوص بیماری‌های قلبی‌عروقی، کلیوی(سنگ های کلیه) ، دیابت، کبد چرب و بیماری‌های گوارشی، تنبلی تخمدان، تخمدان پلی کیستیک و  ...  به آیدی زیر پیام دهید.

Drzahrab@

پزشک مشاوره تغذیه ورژیم درمانی بامجوز تخصصی ورسمی از دانشگاه شهیدبهشتی

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

عرق يونجه فقط دو هفته بخورم قبل غذا نصف استكان !؟؟ جوانه گندم امادشو بگيرم؟؟بعد غذا دو قا ...

گندم بزار جوانه بزنه بزار خشک بشه پودر کن .آمادش بدرد نمیخوره ..بله عزیزم .موفق باشی