2821
2789
عنوان

رمضان

98 بازدید | 6 پست

#ضیافتانہ📿

🌙ماه #رمضان به سه قسمت تقسیم میشه:

١-دهه‌ے اول #رحمتــــ🌼

٢-دهه‌ے دوم #مغفرتـــ🌸

٣-دهه‌ے سوم #اجابتـــ🌺

☝️ پس...

دهه‌ے اول را دعا ڪنیم ڪه رحمت خــدا نصیب حال ما بشہ و ڪلمه‌ے #طیبه ( لا اله الا الله) را زیاد بخوانیم.

دهه ‌ےدوم را #استغفار بخوانیم تا عفـــو شویم .(استغفرالله و اتوب الیه).

دهه ے سوم براے طلب بهشتــ و رهایے از جهنم دعا ڪنیم.( اللهم اجرنی من النار)

#بہ‌حق‌الحسین‌الهےالعفـــــــو🥀

سلام امسال هم مثل 9 سال قبل در ماه مبارک رمضان ختم گروهی قران خواهیم داشت 

شروع از امروز

ختم به این صورت است که :

هر کس یک برنامه 30روزه دریافت میکنه و طبق برنامه هر روز یک جز از قران را  که برای ان روز مشخص شده میخواند و در اخر ماه شخصا قران رو ختم میکنه

توجه :یعنی 30روز هر روز یه جز از قران را طبق برنامه ای که به شما داده میشود باید بخوانید 

در برنامه هر کس تاریخ و محدوده دقیق ایات مشخص شده تا همه هماهنگ باشند و اشتباهی صورت نگیره

بعد از ثبت نام برنامه رو میتوانید دانلود کنید (آدرس دانلود برنامتون بعد ثبت نام در اختیارتون قرار میگیره ) بهتر است از برنامه پرینت بگیرید تا راحت تر باشید 

لطفا در صورت شرکت در برنامه ختم قران ،طبق برنامه پیش برید تا زنجیره ختم پاره نشه و مدیون اعضای دیگه نشید

لطفا امادگی خود را  در وبلاگ یا تگرام نظرات اعلام کنید  

میتوانید به کانال تلگرامی هم مراجعه کنید

https://t.me/ramezan96ghoranhttps://t.me/ramezan96ghoran

ramezan96ghoran@

چای رفاقت ما همیشه تازه دمه☕🍰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشناسمش

اون که رنگش با بقیه فرق می‌کنه شوهرشونه🤭اونم که روش پتو انداختم متورمه  (دارن هندونه میخورن😂)بابام میخواست کف حیاط رو کاشی و موزاییک بندازه ولی نزاشتم چون اگه بندازه دیگه نمی تونم مرغ نگه داری کنم برا همون دقت کنی حیاط خاکیه