2777
2789

در بالا توضیح داده شد😂😉

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلوین یعنی رباینده دل 

دنیز یعنی دریا 

انشالله تاپیک زدم زدن خودم واس اسم نی نی😭

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
یه سوال هرسال از کجا میدونین چه اسمی خیلی فراوان شده و همونو میذارین؟تو سایت ثبت احوال هست؟

اتفاقا وقتی تو یک سال فراوان باشه نباید همونو بذاریم دیگه! مثلا بچه میره مدرسه از یک اسم چهارنفر توی کلاسشون هست!

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
یه سوال هرسال از کجا میدونین چه اسمی خیلی فراوان شده و همونو میذارین؟تو سایت ثبت احوال هست؟

تو سایت ثبت احوال ففط اسمایی نمایش داده میشه که بالاترین فراوانی رو تو کشور داشته باشه اما کتاب اسامی ثبت احوال یا حضوری میتونه کمک کنه

اما خب مثلا اسم پرنسا دختر و ویهان پسر وحشتناک زیاد شد ک هممون تو جاهای مختلف میشنویم

اما منظور من بین اطرافیان و کسایی ک میشناسید بود 

ی سایت هم هست ک تا سال ۹۴ تعداد دقیق فراوانی رو میگ سایتشو یادم نیست

دلوین یعنی رباینده دل  دنیز یعنی دریا  انشالله تاپیک زدم زدن خودم واس اسم نی نی😭

اینا ک خیلی زیاد شده

اتفاقا وقتی تو یک سال فراوان باشه نباید همونو بذاریم دیگه! مثلا بچه میره مدرسه از یک اسم چهارنفر توی ...

اره منم خوشم نمیاد از تکراری بودن. 

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم