2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوریه، بزنم به مژه ها که میره تو چشمم، شما زدی ؟

با فرچه ریمل

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
چندبار در روز؟

میگن هر روز تا دوماه 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
شما امتحان کردیش؟

اوهوم من زدم خوب شد اما با فرمژه زدم بد شد

اوهوم من زدم خوب شد اما با فرمژه زدم بد شد

نمیره تو چشم، بعدش فرچه ریمل از کجا باید بخرم؟ شب بزنم تا صبح خوبه عزیزم,؟

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
نمیره تو چشم، بعدش فرچه ریمل از کجا باید بخرم؟ شب بزنم تا صبح خوبه عزیزم,؟

نمیخواد بخری فرچه ریملی ک خشک شده رو بردار بشورش خشکش کن بعد روزی یبار مث ریمل بزن خیلی نزن ک بره تو چشات شب تا صبحم خوبه

نمیخواد بخری فرچه ریملی ک خشک شده رو بردار بشورش خشکش کن بعد روزی یبار مث ریمل بزن خیلی نزن ک بره تو ...

آهان ممنون گلم

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!