2777
2789
عنوان

سقط جنین

169 بازدید | 12 پست

سلام من چند روز پیش سقط داشتم یعنی دیگه قلب بچم نزد دکتر گفت رشدش متوقف شده باید سقط بشه قرص متیل آرگونین داد حالا ۵ روزه مصرف میکنم ولی خونریزی ندارم چیکار کنم دکتر گفته تا ده روز باید بخوری قرصاتو از کورتاژم میترسم بچه اولم بود

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین

من بیمارستان بستری شدم دوتا سایتوتک گذاشتن زیر زبونم، دوتا هم شیاف... 

به دو ساعت نکشید درد و خونریزی شروع شد

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش قرص استفاده نمیکردی عزیزم .چون روت تاثیر داره .رحم خودش میندازه بچه رو 

آخه دکترم قرص داد گفت اگه با اینا نشد بعدش کوتاژ میشی من از کوتاژ میترسم میگم نکنه دیگه نشه بعدش بچه دار بشم

نمیندازه عزیزم واسه من ۱ ماه موند تو شکمم حتی ذره ای لکه بینی نداشتم مجبور شدم برم دکتر

منم آخه دیشب فهمیدم جاریم بچش قلبش تشکیل نشده خودش با گرمیجات داره سقط میکنه  بدون قرص .ی تیکه افتاده ی ذره دیگش مونده بود البته گفت ۶روز خونریزی داشته

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
آخه دکترم قرص داد گفت اگه با اینا نشد بعدش کوتاژ میشی من از کوتاژ میترسم میگم نکنه دیگه نشه بعدش بچه ...

تا جاییکه میتونی سعی کن کورتاژ نشی میگن سخته .گرمیجات هم زیاد بخور عزیزم 

منم آخه دیشب فهمیدم جاریم بچش قلبش تشکیل نشده خودش با گرمیجات داره سقط میکنه  بدون قرص .ی تیکه ...

من اینقدر زعفرون و دارچین خوردم تکون نخورد اصلا

چسبیده بود ول نمیکرد

تا جاییکه میتونی سعی کن کورتاژ نشی میگن سخته .گرمیجات هم زیاد بخور عزیزم 

خیلی خوردم هیچی نشد نکنه کارم به کورتاژ بکشه چیکار کنم ای خدا

خیلی خوردم هیچی نشد نکنه کارم به کورتاژ بکشه چیکار کنم ای خدا

زعفرون گلاب .گلاب سعی کن روزی چندتا بطری بخوری با زعفرون .سرچ کن ببین چه چیزایی بده برا سقط اوناروبخور.من جاریم داره باهمینا سقط میکنه طفلک