2777
2789
سلام تو خود جعبه ش راهنمای استفاده داره ، من که هرچی استفاده کردم هیچ بار حتی هاله هم ننداخت بااینکه ...

سلام‌واقعا؟ینی‌احتمال‌اشتباه‌نشون‌دادنشون‌وجودداره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استفاده میکردم، ساده است روش استفاده ش

هر وقت دو تا خط شد که تقریبا از نظر پررنگی مثل هم بودن نهایت تا ۲۴ ساعت بعد تخمک آزاد میشه. من از روز ۱۱ سیکل امتحان میکردم ولی روز ۱۸ تخمک گذاریم بود

اول باید پریودت رو منظم کنی 

اگه میخوای از کیت استفاده کنی

و نتیجه صد در صدی بگیری

برای تنظیم پریود اول باید بری چکاپ که عفونت و کیست و .... نداشته باشی

بعدش بیست روز رازیانه دم بگیر بخور 

روش استفاده شو توی تاپیک پسر دار شدنم نوشتم حتما حتما حتما ی سر بزن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2136376&slug=پسردار-شدن&postId=88408821 

اینجا رو بخون ، طرز استفادش فک کنم صفحات ۳ و ۴ هست

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
سلام تو خود جعبه ش راهنمای استفاده داره ، من که هرچی استفاده کردم هیچ بار حتی هاله هم ننداخت بااینکه ...

مشکلی نداشتی

هورمونی؟

اخه ی بنده خدا همیشه دو خط بود کیت تخمک گذاریش

بعد مشخص شد تخمدان پلی کیستیک داره واسه همین کیت خطا داشته

مشکلی نداشتی هورمونی؟ اخه ی بنده خدا همیشه دو خط بود کیت تخمک گذاریش بعد مشخص شد تخمدان پلی کیستی ...

نه مشکلی ندارم پری هام هم منظمه آزمایش هم دادم همه چی خوبه ولی کلاً کیت رو من جواب نداد هیچ وقت هاله ای ندیدم

نه مشکلی ندارم پری هام هم منظمه آزمایش هم دادم همه چی خوبه ولی کلاً کیت رو من جواب نداد هیچ وقت هاله ...

شايد كيت خوبي نميخري( الانم كه تقلبي زياد شده)

نوع كيت رو عوض كن

من که دیگه بیخیال کیت شدم، اون موقع ها از چندتا داروخانه معتبر و مختلف خریدم همشون فقط مکس داشتن و ن ...

خوب به دكتر مراجعه كردي ؟

چرا كيتت خط نميندازه؟

ميزان هورمون هات خيلي كم هستن؟

خوب به دكتر مراجعه كردي ؟ چرا كيتت خط نميندازه؟ ميزان هورمون هات خيلي كم هستن؟

اره دکتر که رفتم یکسال نیم اقدامم کل سال گذشته هرماه مطب دکتر سونو میشدم فولیکول مناسب داشتم و آمپول اچ سی جی میزدم ولی باردار نشدم همسرمم آز داد خوب بود الان رفتم مرکز ناباروری اونجا هم عکس و آزمایش که خوبن البته هنوز نشون دکتر اونجا ندادم نظرشو بگه ولی کلا کیت هیچی نشون نداد، شانس منه که همه چیمون خوبه ولی خدا نی نی نمیده

اره دکتر که رفتم یکسال نیم اقدامم کل سال گذشته هرماه مطب دکتر سونو میشدم فولیکول مناسب داشتم و آمپول ...

ايشالله خدا بهت ني ني خوشگل بده و ساااالم