2777
2789
عنوان

درد کشیدن دندان

266 بازدید | 15 پست

سلام دوستان. من به خاطر ارتودنسی دو تا دندون چهار و پنجم از رو هر سمت کشیدم.  الان که چند روز گذشته نصف قبل هم نمیتونم غذا بخورم و موقع غذا خوردن خیلی اذیت میشم. کلا جای خالی دندون درد داره یا‌ که اگر زخمش بسته بشه بعد میتونم راحت غذا بخورم؟

نه عزیزم زخمش ک بسته بشه میتونی راحت غذاتو بخوری .سیب رو رنده کن با عسل بخور هم مقویه هم برا زخم خوبه..بیشتر چیزای رقیق بخور ک جویدن نداسته باشه  

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من واسه ارتودنسی دندون نکشیدم ولی کلا ممکن بود تو ماه انقدر دندون درد داشته باشی که اشتهات کور میشد

علی الخصوص موقعایی که سیمارو سفت میکرد

فقط یادت باشه خیلی خوب مسواک بزن وگرنه بعدش دندونات پوسیده میشن

یادم نیست دقیق ولی میگفتن باید جرمیگیری هم کرد دندونارو از دکترت بپرس

عزیزم ی سوال چرا دندوناتو کشیدی؟ ینی سالم بودن کشیدی؟ ی حالتی مثل رو هم سوار میشن دندونانو اونجوری ب ...

اره سالم بودن واسه این که جا باز کنه و قوس دندونام‌کمی بره عقب تر

من واسه ارتودنسی دندون نکشیدم ولی کلا ممکن بود تو ماه انقدر دندون درد داشته باشی که اشتهات کور میشد ...

من هنوز براکت نصب نکردم

تو مطب میدیدی  کسایی که دندون میکشیدن رو؟  فضا شون به خوبی پر میشد؟ نمیدونید چه قدر طول میکشه که بسته شه؟