2777
2789
عنوان

کمک

68 بازدید | 11 پست

همسایمون زن و مرد اعتیاد ب مصرف شیشه دارن دوتاهم دختر داره ی دختر ۹ساله یدونه ۵ساله هر روز مادر این دخترا و میزنه من دلم براشون میسوزه اینقدر التماس میکنن ک نگو الان شما بودیم ب ۱۱۰زنگ میزدید

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی ک مصرف میکنن ؟ 

اگر مطمئنی خواهشا یک دیقه هم صبر نکن گناه دارن بچه ها اونا خودشون حالیشون نیست حداقل میبرن ترکشون میدن ومیتونن درست با بچه هاشون رفتار کنن 

دعا کنید برای آرامش روح پدر عزیزم

به اسیب های اجتمایی زنگ میزدم و کودک ازاری رو گزارش میدادم تورو خدا حالا که در جریانی اگه کاری میتونی انجام بده حتما به اسیب های اجتمایی زنگ بزن خواهر خدا خیرت بده

خدای من شکرت💟💚💜💞💝💚💜💞💚💜💞💜💜💞💚

من چون خودم بچه ندارم خیلی دلم واسشون میسوزه آلان شوهرم میگه تو چکار داری دخالت نکن شر میشه واسمون نمی‌دونم چکار منم

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇