بچها من خیلی ادم استرسی بودم توی خرج کردن پول اصلا میرفتم بیرون قیمتارو میدیدم حالم خراب میشد همش نگران ایندم بودمو الانم هستما ولی به لطف خدا بهترم لطفی که خوندن این کتاب(معجزه شکر گزاری) به من کرد این بود که یه تلنگر بهم زد که خداوندو باید برای هرچیزی شکر بگم و فهموند بهم که چقدر ثروتمندم و خودم خبر ندارم توصیه میکنم بخونید
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.