2777
عنوان

تشخیص زخم رحم

173 بازدید | 6 پست

سلام خانوما ببخشید من رفتم دکتر بعد از معاینه و پاپ اسمیر گفت زخم دارم . یکسری دارو داد و گفت ۳ ماه بهد بیا دوباره تست پاپ اسمیر بده. من دارو هامو مصرف کردم و تموم شد حالا بازم باید صبر کنم تا ۲ ماه دیگه؟ میخواستم بدونم تنها راه تشخیص زخم پاپ اسمیره؟ 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتم احساس میکردی که زخم داری؟؟؟ آخه من همچین احساسی دارم اما هنوز دکتر نرفتم

نه من اصلا متوجه نشدم ببخشید فقط بعضی وقتها خارش داشتم. فکر میکردم عفونت باشه نه زخم

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
عزیزم با معاینه هم دکتر میتونه متوجه بشه موقع نزدیکی سوزش‌ درد یا خونریزی داشته باشی هم میتونه نشون ...

خیلی ممنون پس چرا گفت پاپ اسمیر بدم بازم. من ۳۳ سالمه و دوست دارم زودتر برای بارداری اقدام کنم نمیخوام به تعویق بیافته

عزیزم پیشنهاد میکنم یه دکتر دیگه هم بری  تو تشخیص زخم و اینا نظر دکترا خیلی متفاوته

خیلی ممنون از راهنماییت. آره حتما اینکارو میکنم .