بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کتابی ک من خوندم یجاش نوشته بود یه خانومی که از درد گردن رنج میبرده رو هیپنوتیزم میکنه و متوجه میشه که تو زندگی قبلیش تو جنگ با سرخپوستا به گردنش نیزه میخوره واینطوری میمیره و اون درد هم ب همون علته و فکر کنم نوشته بود اتفاقات مهم مثل مرگ تو ژن انسانها ثبت میشه
یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
تناسخ یا همون زندگی بعد از مرگ در کالبد های دیگه از طریق هیپنوتیزم هم بهش رسیدن هدف اصلی تکامل روحه یعنی ما هی بدنیا میایم و میمیریم تا روحمون به کمال برسه و هر دفعه توی زندگی جدید تجربه های جدید کسب میکنیم و کارماهای قبلی رو پس میدیم تا به درجه عالی برسه روحمون که بخشی از روح خداست حتی در قران گفته شمارا میمیرانیم و زنده میکنیم تو قران از بهشت و جهنم گفته که منظورش زندگی های بعدیه
بنظرم تناسخ منطقه زمانی که قران نازل میشه خداوند در قالب بهشت و جهنم گفت چون بشر درک اینو نداشت ولی الان درک بالاتری داره زندگی بعدی ما نتیجه کارماهای ماست