2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه کتاب در این زمینه تقریبا ۱۰ سال پیش خوندم متاسفانه اسمش یادم نیست 

اگر کتابی در این زمینه میشناسی معرفی کن 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
سفر روح اثرنیوتون

مرسی گلم 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

کتابی ک من خوندم یجاش نوشته بود یه خانومی که از درد گردن رنج میبرده رو هیپنوتیزم میکنه و متوجه میشه که تو زندگی قبلیش تو جنگ با سرخپوستا به گردنش نیزه میخوره واینطوری میمیره و اون درد هم ب همون علته و فکر کنم نوشته بود اتفاقات مهم مثل مرگ تو ژن انسانها ثبت میشه 

تناسخ یا همون زندگی بعد از مرگ در کالبد های دیگه از طریق هیپنوتیزم هم بهش رسیدن هدف اصلی تکامل روحه یعنی ما هی بدنیا میایم و میمیریم تا روحمون به کمال برسه و هر دفعه توی زندگی جدید تجربه های جدید کسب میکنیم و کارماهای قبلی رو پس میدیم تا به درجه عالی برسه روحمون که بخشی از روح خداست حتی در قران گفته شمارا میمیرانیم و زنده میکنیم تو قران از بهشت و جهنم گفته که منظورش زندگی های بعدیه

تناسخ یا همون زندگی بعد از مرگ در کالبد های دیگه از طریق هیپنوتیزم هم بهش رسیدن هدف اصلی تکامل روحه ...

موضوع مورد علاقمه ...

موضوع مورد علاقمه ...

بنظرم تناسخ منطقه زمانی که قران نازل میشه خداوند در قالب بهشت و جهنم گفت چون بشر درک اینو نداشت ولی الان درک بالاتری داره زندگی بعدی ما نتیجه کارماهای ماست