2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی

من شوهرم استفاده میکنه خیلی راضیه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
عالی من شوهرم استفاده میکنه خیلی راضیه

جدی خودت استفاده نمیکنی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

من یه دوره زدم فرق خاصی ندیدم ولی خب بدم نبود

البته چون سولفات داشت دیگه نخریدم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
جدی خودت استفاده نمیکنی

نه من خودم ریزش ندارم به اون شدت

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
من یه دوره زدم فرق خاصی ندیدم ولی خب بدم نبود البته چون سولفات داشت دیگه نخریدم

اها پس خیلیم راضی نبودی ینی ریزشت کم نشد

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
نه من خودم ریزش ندارم به اون شدت

شامپوش مگ سولفات داره

اها پس خیلیم راضی نبودی ینی ریزشت کم نشد

نه تو ریزش فرقی نداشت برام

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

من استفاده کردم عین بقیه شامپوها هیچ فرقی نداشت فقط احساس میکردم انگاری داخلش اسانس معطر ریختن انقدر بوش زیادبود

نظری بازبه این شُورَویِ تنهاکن،دل من دستخوشِ موجِ فروپاشی هاست...
نه تو ریزش فرقی نداشت برام

مرسی عزیزم درکنارش باید محلول خرگوشکم میزدی تا جواب بده

من استفاده کردم عین بقیه شامپوها هیچ فرقی نداشت فقط احساس میکردم انگاری داخلش اسانس معطر ریختن انقدر ...

ینی ریزشت کم نشد

شامپوش مگ سولفات داره

نمیدونم من از عطاری گرفتم برا ریزش و کم کردن چربی مو دیگه نمیدونم چیا داره