2777
2789

دوتاشم دوس دارم ولی بیشتر خیاطی ،دوس دارم یاد بگیرم بعدش کار کنم کدوم خوبه 

واس دیپلم خیاطی چه جوری  چند ماه تا چه حد باید اموزش ببینم‌؟؟

مرسی 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هر کدوم بیشتر دوس داری 

من دارم اموزش میبینم سه ماهه دیپلم میدن بعدش میری مدل دوزی و این چیزا 

من ارزوم یه روز یه مزون بزنم لباسامو بفروشم شایدم خیلی پیشرفت کردم و یه برند از خودم زدم

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کدوم بیشتر دوس داری  من دارم اموزش میبینم سه ماهه دیپلم میدن بعدش میری مدل دوزی و این چیزا& ...

میشه بیشتر توضیح بدی درمورد کارت

ینی واس خیاطی همون یه دیپلم کافیه ک بتونی بعدا باهاش کار کنی ؟

منظورت از مدل دوزی چیه

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

البته اینم بگم برای آرایشگری همششش باید کلاس بری هر روز مدل رنگ های جدید شینیون های جدید همه میرن ترکیه و عکس مدرکاشون رو میزارن خیلییییی وسیعه باید هی اپدیت باشی

دختردایی من آرایشگر قبل عید رفت اموزش نوع جدید رنگ مو ۳ تومن داد  حالا رفت شینیون سه مدل شینیون عروس یاد گرفت  ۵ تومن

ولی خیاطی اینطور نیست اصول رو یاد بگیری کافیه طراحی رو خودت باید بزنی

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
عزیزم واسه خیاطی من ی دوره چهارماهه رفتم مدرک فنی حرفه ای نازکدوز وگرفتم ولی ارایشگری بهتره راحت تره ...

الان همه چیو بلدی ؟؟ینی بعدا بخام برم کار خیاطی درامدش خیلی کمه

میشه بیشتر توضیح بدی درمورد کارت ینی واس خیاطی همون یه دیپلم کافیه ک بتونی بعدا باهاش کار کنی ؟ من ...

دوست من اول دیپلم گرفت و بعد رفت دوره بچگانه دوزی سرجمع یک سال رفت و حالا مزون کودک زده یعنی سفارش میگیره و پیراهن های تولد و جشن میدوزه خیلیم شیک

هر دوش سختی داره باید ببینی علاقت چیه

میتونی بعد دیپلم بری مدل دوزی لباس شب یا تخصصی لباس عروس بری یا بچگانه دوزی هر چی میشه

ا

من الان ۶ماهه دوره خیاطیم هنوز اونجور یاد نگرفتم ارایشگری راحتره ..برو کاشت ناخون یا دوره رنگ یا ابر ...

میدونی دوس دارم خیاطی رو کامل یاد بگیرم که هم بتونم کار کنم باهاش ،بعد از یه طرفم کاشت ناخنو یاد بگیرم ،ارایشگری هم دوس دارم ولی دردسرش خیلی زیاده بنظرم 

مگه اینکه بری یه تیکه از ارایشگز یاد بگیری مثلا کاشت ناخن سرجمع یه ماهه بعد بری ارایشگاه های اینو اون کاشت بزنی

یه مبلعی بهت میدن

دوست من اول دیپلم گرفت و بعد رفت دوره بچگانه دوزی سرجمع یک سال رفت و حالا مزون کودک زده یعنی سفارش م ...

ینی بعد دیپلم وارد کار میشی دیگه اره  عزیزم؟؟

ینی بعد دیپلم وارد کار میشی دیگه اره  عزیزم؟؟

بله میشه وارد بازار شد ولی به عنوان یه خیاط معمولی

چیز شیک میخوای مزون میخوای باید ادامه بدی