mahyas20 مدیر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 990 عنوان بیهوشی 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 21 پست من از بیهوش شدن میترسممیترسم ب هوش نیامممکنه ینی؟ برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :) 1398/02/15 | 21:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahyas20 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 990 من سه باربیهوشم کردن بخاطرسزارین واندوسکوپی دوبارهم خودم خون دیدم بیهوش شدم😊چیزیت نمیشه بهوش میای 🤦🏻♀️من چرا اینقد ترسوئم خداااااا!!!!واقعا خون دیدین بیهوش شدین؟ برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :)
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 8165 🤦🏻♀️من چرا اینقد ترسوئم خداااااا!!!! واقعا خون دیدین بیهوش شدین؟ ازمن ترسوترجایی نمیبینی نترس باورت میشه منم هربارتواتاق عمل میگفتم میدونم بهوش نمیام میمیرم چقدردکترامسخرم میکردن.اره بخداانگشتم زخم شدخونشودیدم ازهوش رفتم😅 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿
mahyas20 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 990 ازمن ترسوترجایی نمیبینی نترس باورت میشه منم هربارتواتاق عمل میگفتم میدونم بهوش نمیام میمیرم چقدردکتر ... 😢☹️منم اینجوری میگم مسخرم میکننولی نمیدونم چرا ی حسی ب من میگ من ب هوش نمیامموندم چجور با ترسم کنار بیام برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :)
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 8165 😢☹️منم اینجوری میگم مسخرم میکنن ولی نمیدونم چرا ی حسی ب من میگ من ب هوش نمیام موندم چجور با ترسم ... انشالله که صحیح وسالم وخوشگل برمیگردی به خودت استرس نده😘 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿
چغول عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2246 چی شد بیهوشی سخته خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده
nafas_zr عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 39 😢☹️منم اینجوری میگم مسخرم میکنن ولی نمیدونم چرا ی حسی ب من میگ من ب هوش نمیام موندم چجور با ترسم ... عزیزم منم مثل توام خیلی میترسم بهوش نیام نمیدونم چکار کنم؟؟ چند بار رفتم عمل کنسل کردم سر اینموصوع چکار کردی ترست ریخت؟
مامانششش عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 790 😢☹️منم اینجوری میگم مسخرم میکننولی نمیدونم چرا ی حسی ب من میگ من ب هوش نمیامموندم چجور با ترسم کنار ... سلام. به هوش اومدی؟ 😅منم مث خودت دیوونم