سلام خانمای گل ومامانای عزیز. یه سوال داشتم اگه کسی اطلاع داره جواب بده ممنون میشم.من این ماه اقدام به بارداری کردم. یعنی اولین ماهه که اقدام کردم،تاموقع پریودم یه هفته دیگه وقته البته پریودام منظم نیست ولی خب تاآخرماه وقت دارم. اما دوروزه لکه دارم ولی امروزچیزی نبوده.آیاکسی بوده که باردار بوده باشه وقبل ازپریودش لک داشته باشه؟ دوروزپیش تست زدم منفی بود. ببخشیدخیلی طولانی شد
تعداد رای : 0
نظرسنجی
خوبه
0
0%
خوبه
0
0%
خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه...
عزیزم من تاریخ پریودی هام منظم نیست. فقط میدونم شش روز ازاون لکه گذشته. یعنی دیروزشش روزبود تست زدم منفی بود. امابعدازاون لکه زیردلم دردمیکنه گاهی هم کمردرددارم واینکه سینه هامم ازاونموقع تاحالادردمیکنه
خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه...
ان شاءالله. خب امروزپریود شدم. تاریخ تخمک گذاریم کی هست؟