2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 21 پست
الان چند وقته از پریودی گذشته؟

عزیزم من تاریخ پریودی هام منظم نیست. فقط میدونم شش روز ازاون لکه گذشته. یعنی دیروزشش روزبود تست زدم منفی بود. امابعدازاون لکه زیردلم دردمیکنه گاهی هم کمردرددارم واینکه سینه هامم ازاونموقع تاحالادردمیکنه

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تست چند بار گذاشتی؟

عزیزالان خونریزی دارم. پریودشدم متاسفانه

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 
اشکال نداره عزیزم.ان شالله ماه بعد 

ان شاءالله. خب امروزپریود شدم. تاریخ تخمک گذاریم کی هست؟