2821
2789
عنوان

فلفل دلمه

292 بازدید | 21 پست

خانما نزدیک به ۲ کیلو دلمه خریدم

خیلی استفاده ندارم

میشه خوردش کنم بزارم فریزر؟

خراب نمیشه؟

شما اینکار و کردین؟

چقدر خوبه وقتی آروم راه میرم که آب تو دلت تکون نخوره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه خرد میکنم و میزارم فریز نه خراب نمیشه

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

میشه...باید خرد کنی بزاری

چون یخ زده یخش باز شه نرم میشه و نمیشه ریزش کرد

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

فریز چیه پسرمن فلفل دلمه ببینه رحم نمیکنه همه رو میخوره

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
خام خام بزاریم خراب نمیشه؟ سوال منم بود

بله خام بزار ..ولی موقع استفاده نزار آب شه مستقیم استفاده کن❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز