2777
2789

سلام منو لایک کنین بیام بخونم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره چه قهوه ای بخواین درست کنین ترک اسپرسو فرانسه روشش فرق داره

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.

من قهوه ترک ازاین معمولیا خاچیک اکثراً به ازای هریه فنجون قهوه خوری آب دوتاقاشق استکان قهوه میریزم داخل قهوه جوش معمولیا میذارم روحرارت خیییلی کم ومدام هم میزنم تا به اصطلاح روش خامه ببنده ونکته مهمش اینه که نباید بجوشه بعدش ازروحرارت ورش میدارم

این دستر رواز یه خانم که فال قهوه میگرفت پرسیدم

نظری بازبه این شُورَویِ تنهاکن،دل من دستخوشِ موجِ فروپاشی هاست...
از اینا شوهرم آورده روش نوشته قهوه ی فوری

اینو بریز توقوری ابجوش بریز بزا بجوشه

اینا دون دونه اره؟پس همین مدله

خدارو میشه توجمله"عجب شانسی اوردم"حس کرد.خداکنه ماهم همیشه شانس بیاریم.یه صلوات لطفا😘

راحت ترین روش که رو گازم میشه درست کرد با موکا پات هست عکسشو بزنید نت ببینین.

مخزن زیرشو پر آب میکنین مخزن بالاشو پر پودر قهوه میزارین رو شعله کم قهوه با بخار آب درست میشه و میتونید تو شیر بریزید 

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
اینو بریز توقوری ابجوش بریز بزا بجوشه اینا دون دونه اره؟پس همین مدله

آره دون دونه

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
از اینا شوهرم آورده روش نوشته قهوه ی فوری

نه این قهوه فوریه نیاز به دم کشیدن نداره فقط یه قاشق از این بریز با یه قاشق شکر تو یه یه لیوان شیر

اینو بریز توقوری ابجوش بریز بزا بجوشه اینا دون دونه اره؟پس همین مدله

نه اینا نیاز به جوشیدن نداره

دون دونه ایه باید پودرش کنم یا همینجوری آبجوش بریزم روش

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

عزیزم این قهوه فوریا رو من از یه آقاییه همیشه ازش قهوه میخرم پرسیدم گفت یکی دوقاشق چایخوریشو بریز توفنجون واگه دوست داشتی شکرم اضافه کن وآب درحال جوش رو بلافاصله ازروحرارت برداربریز روش آماده میشه

خودمم امتحان کردم خوب شد

نظری بازبه این شُورَویِ تنهاکن،دل من دستخوشِ موجِ فروپاشی هاست...