2777
2789
عنوان

تست بارداری

142 بازدید | 29 پست

سلام دوستان سوال من این من 25 فروردین پری اومد خو الان تست انجام دادم منفی شد ممکنه زود انجام داده باشم ممکنه الان نشون نده 

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

انجام دادم روحیمو خراب کرد بخدا ارزمو خط دوم ببینم که حقیقی باشه ارزومه

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هنوز خیلی به موعدت مونده چرا زود میزنی خودتو اذیت میکنی نکن اینکارو بزار حداقل یه روز مونده به موعد

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
چند روز از پریودت گذشته؟؟

هنوز تا 25 وقت هست هنوز من زود انجام دادم

اره عزيزم زوده هموز عجله نكن من عجله كردم و الان فقط استرس واسم مونده ١٨ فروردين پريم بود.من ١١ بي بي چك گذاشتم مثبت شد رفتم از بتا دادم عدد پايين بود حالا از استرس اينكه عدد پايينه و خارج از رحم باشه دارم ميميرم كه دكتر گفت خيلي اشتباه كردي زود تست دادي حالام بايد تا دو هفته صبر كنم 

خدايا نگاهتو ازم نگير...
هنوز خیلی به موعدت مونده چرا زود میزنی خودتو اذیت میکنی نکن اینکارو بزار حداقل یه روز مونده به موعد

نمیدونم نمیدونم بخد این بچه داری دیونه کرده خدایا بحق این ماه مبارک این ماه دلمو شاد کن خودت میدونی اذیتم 

اره عزيزم زوده هموز عجله نكن من عجله كردم و الان فقط استرس واسم مونده ١٨ فروردين پريم بود.من ١١ بي ب ...

خوشبحالت واسه ما هم دعا کن

خوب چون زود رفتی بتا پایین بوده،خیلی هم زود رفتی

بخدا دست خودم نیست اذیتم و دارم خودم بیشتر اذیت میکنم چه کنم دلم خونه 

نمیدونم نمیدونم بخد این بچه داری دیونه کرده خدایا بحق این ماه مبارک این ماه دلمو شاد کن خودت میدونی ...

ان شاالله به حق پنج تن خدا بهت یه نی نی سالم بده.همه ی منتظرا جواب بگیرن ..درکت میکنم میدونم سخته

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
دعا كنين واسم تورو خدا كه حاملگيم طبيعي باشه يه سقط هم داشتم . ايشالله مال تو هم مثبت شه. ولي بزار ر ...

انشاالله منم مثل خودت سقطی داشتم اونم 6ماه بود الان ک اذیتم