2777
2789
عنوان

بنظرتون ؟

85 بازدید | 10 پست

سلام دوستان بنظرتون اقایون واسشون خوب موندن دختر ازلحاظ ظاهری مهمه تو ازدواج یا سن وسال مهمه واگرم سن بالا بزنه اشکال نداره وباید حتما سن شناسنامش کم باشه ؟مدتیه بخاطر سن وسالم دچاراسترس شدم ۲۹سالمه ولی اکثریت بهم میگن سنت بهت نمیاد وظریف هستی من ورزش،اینا میکنم به خودمم میرسم خصوصا پوستم واینا ولی همش فکرمیکنم اینا بیفایدس ودلیل نیومدن خواستگاربرام سن وسالمه درحالیکه قبلا خواستگارداشتم هیچکس سن وسالمو باور نمیکنه واسترس دارم ازین موضوع 

خدایا داده ونداده ات راشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنی نداری خودتو قبول داشته باش دوستم نزدیک چهل با یک پوست داغون پارسال با یک پسر خوشتیپ مهندس مخاب ...

زبون نیش دار دیگران ازارم میده من حتی صورتم کرم هم نمیزنم همش پوست خیار وگلاب وبخارمیدم حالا یه نفر بهم گفته بوده که مادردوستم گفته اونجوری نگاش نکنید اون همسن دخترمه سنش بالاس دلم شکست وقتی این حرف به گوشم رسید😢

سن وسال دختر و پسر بهم بخوره بیشتر بخاطر اینه که از لحاظ فکری نزدیک هم باشن اگه کسب سن کم میخواد عل ...

اره عزیزم ولی بچه رو خدا باید به ادم بده ومن هم چهرم خوبه خداروشکر ولی طرزفکر مردم ادمو ازدرون میشکنه 

ب خاطر سن نیس

هنو وقتش نشده

اگه ازین دخترایی ک تو خونه میشینن منتظر خاستگار هستی، شاید سن یه کمی معیار باشه

برو تو جامعه، بذا مردم ببیننت.

اگه ازین دخترایی  اهل معاشرت با مردم (نه فقط فامیل) هستی، ب نظرم یه تجدید نظری تو اخلاقت و معیارات بکن. اگه زشت و بدریخت نیستی، حتما مشکل از محیط هس یا از اخلاق خودت و معیارات. مثلا شاید منتظری پسر شاه پریون بیاد خاستگاریت یا مثلا شاید وقتی یه پسری نگات میکنه بهش یه جوری اخم میکنی ک خودشو خیس کنه و با خودش بگه اگه از من خوشش میومد اینجوری وحشتناک نگام نمیکرد.

امیدوارم مثالایی ک زدم کسیو برافروخته نکنه 🤣😂

ب خاطر سن نیس هنو وقتش نشده اگه ازین دخترایی ک تو خونه میشینن منتظر خاستگار هستی، شاید سن یه کمی م ...

نه مشکل بنظرم ازمحیطمه بیرونم زیاد میرم 

به هیچ کس اهمیت نده به خودت اهمیت بده جان دلم

ممنون عزیزم 😘 البته اززندگیم راضیم من خودمو با دوستام یا بعضیا مقایسه میکنم میبینم من خیلی ازونا خوشبختتر وراحت ترم فقط سنم یکم ناراحتم میکنه