2777
2789
عنوان

وای کار خونه

381 بازدید | 21 پست

دوستان من کار خونه خیلی بیشتر میشه موندم این هفته شوهرم کارش شیفت بعد از ظهر شده وقتی تو خونه است نمیتونم خونه رو مرتب کنم از وقتی هم میره همش مرتب میکنم آخه این همه کار در حق زنها ظلم میشه وقتی میرم کلاس وقتی بر میگردم زود شروع میکنم به غذا پختن و تمیزی نمیدونم که ظرف لباس جارو دستمال کشیدن 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه چقدر کار یه کم هم وقت برای خودت بذار بیا اینجا حالت عوض شه🤗😍😉

کانال فروش لباس زنانه @red_carpet_mezon

ارسال رایگان

من مستقیم از تولید کننده میگیرم برای همین حداقل قیمتن

اگه 20 نفر رو عضو کانالم کنی توی اولین خرید 10هزار تومن بهت تخفیف میدم😉

- هرگاه زنی برای مرتب کردن خانه چیزی را از جایی به جای دیگر ببرد خداوند به او نظر رحمت میکند.. (پیامبر اکرم صلےالله علیه وآله وسلم)

۲- در هربار شیر مکیدن نوزاد خداوند ثواب آزاد کردن یک بنده را به زن میدهد.(پیامبر اکرم صلےالله علیه وآله وسلم)

۳- جهاد زن خوب شوهرداری کردن است.(امام علی علیه السلام)

۴- بهترین زنان زنی است که برای شوهرش خوشبو باشد. (امام صادق علیه السلام)

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

همینایی که گفتی شامل حال منم میشه البته با یه آپشن اضافه تر که بیشتر وقتم باهاش میگذره به اسم نی نی ۳ ماهه.

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

۵- چند گروه از زنان با حضرت زهرا در قیامت محشور میشوند. یکی از انان زنانی هستند که بر بداخلاقی شوهر خود صبر میکنند.(امام صادق علیه السلام )

۶- هیچ چیز برای زن در شب اول قبر بهتر از رضایت شوهرش نیست.

(امام محمد باقر علیه السلام)

۷- یک لیوان آب دست شوهر دادن بهتر از یک سال نماز شب خواندن و روزه گرفتن است. (پیامبر اکرم صلےالله علیه وآله وسلم)

۸- چون زنی به شوهر خود آب گوارایی دهد خداوند ۶۰ گناه او را میبخشد. (پیامر اکرم صلےالله علیه وآله وسلم)

۹- هیچ زنی نیست که دیگ غذایش را بشوید مگر آنکه خدواند او را از گناهان وخطا ها می شوید.(فاطمه سلام الله علیها)

۱۰- هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد. (فاطمه سلام الله علیها)

۱۱- هیچ زنی نیست که لباس ببافد (بدوزد) مگر آنکه خداوند برای هر نخی صد حسنه می نویسد وصد گناه محو می کند. (فاطمه سلام الله علیها)

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

۲- هیچ زنی نیست موی فرزندان خود شانه بزند ولباس آنان را بشوید ، مگر آنکه خداوند برای هر مویی حسنه ای بنویسد و برای هر موی گناهی را پاک کند واو رادر چشم مردم زینت دهد.(فاطمه سلام الله علیها)

۱۳- بهتر وبرتر از همه اینها رضای خدا ورضای مرد از همسرش است .رضای همسر رضای خدا وغضب همسر غضب خدا می باشد. (فاطمه سلام الله علیها)

۱۴- هیچ زنی نیست که با اطاعت همسرش بمیرد مگر آنکه بهشت بر او واجب میشود. (فاطمه سلام الله علیها)

۱۵- هیچ زنى نیست که شوهرش را یکبار آب دهد (یک لیوان) مگر اینکه این رفتار براى او از عبادت یک سال که روزهایش را روزه بگیرد و شبهایش به شب زنده دارى مشغول باشد بهتر است وخداوند در عوض هر بار که شوهرش را آب دهد ، شهرى در بهشت براى او بنا مى کند وشصت گناه از او می آمرزد.(امام صادق علیه السلام)

منبع احادیث:

کتاب وسائل الشیعه ج ۲ ص۳۹

۵- چند گروه از زنان با حضرت زهرا در قیامت محشور میشوند. یکی از انان زنانی هستند که بر بداخلاقی ش ...

مرسی گلم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
۲- هیچ زنی نیست موی فرزندان خود شانه بزند ولباس آنان را بشوید ، مگر آنکه خداوند برای هر مویی حسنه ای ...

بنازم به این دینمون

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

من از وقتی اینارو فهمیدم با لذت تموم کارای خونمو انجام میدم خیلی حس قشنگیه وقتی بدونی خدا  چقدر برای ما خانم ها ارزش قائله که برای کوچیک ترین کارمون بهمون کلی ثواب میده

من روي گاز خيلي حساسم هر روز تميزش ميكنم

منم هر روز نهایت یه دستمال میکشم 

من از وقتی اینارو فهمیدم با لذت تموم کارای خونمو انجام میدم خیلی حس قشنگیه وقتی بدونی خدا  چقدر ...

آره عزیزم نمیدونستم ولی خوب هر روز تکرار این کارها سخته

آره عزیزم نمیدونستم ولی خوب هر روز تکرار این کارها سخته

آره منم بعضی وقتا خیلی خسته میشم چون هنوز تازه خونه خودم رفتم برای همین. 

ولی به این احادیث که فکر میکنم یکم انرژی میگیرم