2777
2789
عنوان

ختنه حلقه

273 بازدید | 19 پست

سلام خانوما 

من پسرم ۲ ماهو ۲۱ روزشه

الان پنج روزه ختنه اش کردم

از صبح نصف حلقه اش افتاده نصفش نه 

خیلی بی تابه 

بنظرتون کی کاملا میوفته

تاکی نیوفته خطرناکه

کی میتونم بهش اب بزنم؟

چیکارش کنم زودتربیوفته

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب که‌ از فرداش میشه 

اگه‌۷ تا ۱۰ روز نیفتاد ببر همون دکتر 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

من دوتاپسرم ختنشون حلقه بود باید تا ده روز بیفته ،من به نوصیه دکتر روز چنبار اون متحیه روخیییلی آروم باشامپو بچه میشستم اثلا اذیت وبیقراری نداشتن،حمام هم میکردم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
من دوتاپسرم ختنشون حلقه بود باید تا ده روز بیفته ،من به نوصیه دکتر روز چنبار اون متحیه روخیییلی آروم ...

واقعا؟ یعنی میتونم بشورم؟ عفونت نمیکنه

واقعا؟ یعنی میتونم بشورم؟ عفونت نمیکنه

هرچی بشوری یعنی حتی بعد از هر تعویض زودتر خوب میشن،من دوتاپسرم الان 4سال ودوسال ودوماهه هستن قشنگ خاطرمه که برای ویزیت بعداز 7روز از حلقه بردم دکتر کلی تشویقم کرد به حاطر شستشوی زیاد،ولی آروم وچند قطره شامپو بچه ،حتی میتو وانشو آب نیمه گرم کنی چند دقیقه بزاریش خیییلی زود خوب میشه وحلقش میفته

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
منم پسرمو تازه ختنه کردم از دوروز بعد شستم بنشونش تو لگن اب ولرم و شامپو بچه 

😕میترسم اخه دکترگفت اب نزن

هرچی بشوری یعنی حتی بعد از هر تعویض زودتر خوب میشن،من دوتاپسرم الان 4سال ودوسال ودوماهه هستن قشنگ خا ...

اها باشه مرسی☺