2777
2789

فقط هر کاری میکنی با دستگاه موخوره گیری انجام نده که کار خودتو ساختی

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه مجبوری کوتاه کنی یکم تا از بین بره بعد هروقت میری حموم قبلش به سرشون روفن زیتون بزن چند ساعت بعد ...

زدم روغن زیتون فایده نداره

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
جدا؟ برای چی؟

من که موهام تا پایین کمرم بود بردم موخره گیری کردم بد تر موخوره گرفت و موهام ضعیف کم پشت شد 

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞
من که موهام تا پایین کمرم بود بردم موخره گیری کردم بد تر موخوره گرفت و موهام ضعیف کم پشت شد 

اهان منم میخواستم برم موهام رو نوک چینی کنم مامانم گفت حیفه بریم با دستگاه موخره گیری درستش کن خوب شد گفتی مرسی عزیزم

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
اهان منم میخواستم برم موهام رو نوک چینی کنم مامانم گفت حیفه بریم با دستگاه موخره گیری درستش کن خوب ش ...

خواهش گلم 

اخ که چقدر این شوره و ریزش مو بده   من یه مدت خودم داروهای گیاهی مثل نخود خام و حنا و ... قاطی میکردم خوب بود ولی خیلی نه . یه بار تو عطاری حنا بیرنگ دیدم و گرفتم تقریبا یه چهار پنج باری هست که استفاده کردم خیلی خوب بود از همه بهتر ریزش مو

پیج اینستاگرام هم داره خواستید قبل خرید خودتون ببینیدabrishamco@

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز