2789
عنوان

قشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 28 پست
از ساعت ۱۱ تا پنج خیلی گرمه  ولی باز از تابستون خیلی بهتره   سعی کن برا خرید که بیرون ...

ممنون گلم

پاساژها چه ساعاتی باز هستن؟

دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
ممنون گلم پاساژها چه ساعاتی باز هستن؟

بعضی ها یکسره بازن   بعضی ها پنج به بعد 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازارا خلوته هواش عصرها خوبه فقط ظهر گرمه  جنسای خوبی داره و نسبت به قبل خیلی گرونتر شده

مرسی عزیزم

جاهای تفریحیش مثل جزیره ها که گفتم چی؟آیا با این گرما میشه رفت؟

دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
پس خیلییی گرم شده انگار به نظرتون با این گرما اصلا میشه جاهای تفریحیش مثل جزیره هنگام و دلفین ها و ...

دلفین ها تو بهمن بیشتر هستند در این حد که از رو قایقت می‌پرند الان فک نمیکنم 

قابل تحمل که هست البته بستگی به شما داره وقتی آفتاب مستقیم و با سرعت بیشتر از ۳۰۰ هزار کیلومتر بر ثا ...

خخخخ

پس یعنی غیر قابل تحمله😀

مرسی عزیزم جاهای تفریحیش مثل جزیره ها که گفتم چی؟آیا با این گرما میشه رفت؟

باید 10تا 11 صبح بری که دلفین ها باشند ببین پارسال من همین موقع ها رفتم مردم رسما اما امسال هوا به مدد بارون خیلی بهتر و خنک تر شده نمیدونم هنگام چطوره 

بعضی ها یکسره بازن   بعضی ها پنج به بعد

اوکی

اون پاساژهایی که 5 به بعد هستن یعنی صبح ها دیگه نیستن؟

دلفین ها تو بهمن بیشتر هستند در این حد که از رو قایقت می‌پرند الان فک نمیکنم 

سپاس عزیزم

قبلا دلفین ها رو رفتیم

میخواستم بدونم داخل این فصل هم هستن

باید 10تا 11 صبح بری که دلفین ها باشند ببین پارسال من همین موقع ها رفتم مردم رسما اما امسال هوا به م ...

اوکی

ولی به هر حال الان شرجی و گرماش زیاده؛درسته؟

اوکی اون پاساژهایی که 5 به بعد هستن یعنی صبح ها دیگه نیستن؟

چرا  هستن عزیزم  بعضی ها صبح میان   بعد واسه نهار میرن  دوباره عصر میان

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩