2789
عنوان

قشم...

213 بازدید | 28 پست

سلام دوستان

الان آب و هوای قشم چطوره؟گرما و شرجیش خیلی زیاد شده؟

قیمت اجناس چطوره؟ بخصوص توو پاساژهای جدید؟

پیشاپیش سپاسگزارم از جوابگوییتون

دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡

روزا که خیلی گرمه  شباش باز بهتره    

قیمت ها هم نسبت به قبل گرونتره 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روزا که خیلی گرمه  شباش باز بهتره     قیمت ها هم نسبت به قبل گرونتره

عزیزم گرمهاش قابل تحمل ه؟

دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
گرونه  گرمه  من خودم اهل بندرعباسم و دائم رفت و آمد دارم  خودت اهل کجایی؟

من اهل شیرازم

عزیزم گرماش قابل تحمل ه؟مثلا میشه جاهای تفریحیش رو رفت؟مثل جزیره هنگام و دلفین ها؟

اجناس بخاطر گرونی کم شده یا نه؟

تا دوروز پیش که میگفتن هواش خوبه هنوز ،مخصوصا شباش واسه خریدم من اخرین بار اذر ماه رفتم بدک نبودن م ...

آره فکر کنم هنوز هم برخی اجناسش قیمت مناسبی داشته باشن نسبت به شهرهای دیگه

عزیزم گرمهاش قابل تحمل ه؟

از ساعت ۱۱ تا پنج خیلی گرمه  ولی باز از تابستون خیلی بهتره   سعی کن برا خرید که بیرون میری پنج به بعد بری  اگه تحمل گرما نداری  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
من اهل شیرازم عزیزم گرماش قابل تحمل ه؟مثلا میشه جاهای تفریحیش رو رفت؟مثل جزیره هنگام و دلفین ها؟ ا ...

بازارا خلوته هواش عصرها خوبه فقط ظهر گرمه 

جنسای خوبی داره و نسبت به قبل خیلی گرونتر شده 

هوا گرمه..بدون کولر نمیشه نفس کشید،،،قیمت ها هم سرسام آور کشیده بالا

پس خیلییی گرم شده انگار

به نظرتون با این گرما اصلا میشه جاهای تفریحیش مثل جزیره هنگام و دلفین ها و تفریحات آبی ساحل رو رفت؟ اصلا دلفین ها داخل این فصل دیده میشن؟

من اهل شیرازم عزیزم گرماش قابل تحمل ه؟مثلا میشه جاهای تفریحیش رو رفت؟مثل جزیره هنگام و دلفین ها؟ ا ...

قابل تحمل که هست البته بستگی به شما داره وقتی آفتاب مستقیم و با سرعت بیشتر از ۳۰۰ هزار کیلومتر بر ثانیه میزنه به پوستت چه حالی بشی

"تو"تنها دعای قشنگ منی،مبادا کسی از خدا ،بی خبر برای خودش آرزویت کند.