2777
2789
عنوان

سوال ضروری🙈🙊

454 بازدید | 17 پست

من فردا غسل نفاس میکنم... بعدش اگه لکه بینی داشته باشم، چه غسلی باید بکنم...اگه تا ۴۰ روز لکه بینی داشته باشم، ر  ا   ب  ط  ه  میتونم با وجود لکه بینی داشته باشم؟

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غسل نفاس واسه چی هست؟ پریود که غسل حیض هست

نفاس برای زایمانه

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

رابطه هم بستگی به خودت داره. من دوست ندارم احساس میکنم وقتی لکه بینی دارم رحمم بازه. سعی کن بدون دخول انجام بدی

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
والا من شرعیشو اینا رو نمیدونم ولی حداقل ۴تا ۶ هفته بعد زایمان طبیعی نباید رابطه داشته باشید احتنال ...

واقعا؟!

چقد عجله داري

براي رابطه زوده

حداقل ٤ هفته بايد رابطه نداشته باشي تو واژن و رحم بازسازي كنن و از شوك در بيان

چون زايمان شوك وارد كرده

مخصوصا لك بيني هم داري ممكنه بعدا عفونت يا زخم ايجاد بشه

صبور باش

یا صاحب الزمان ادرکنی
واقعا؟!

آره

ینی ماخصص های زنان که اینطکر میگن بعدم خودت فکر کن خنابود شده و همش دوخت و دوز شده به این سرعت بحوای رابطه داشته باشی خودت اذیت میشی

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
چقد عجله داري براي رابطه زوده حداقل ٤ هفته بايد رابطه نداشته باشي تو واژن و رحم بازسازي كنن و از ش ...

نه من که عجله ندارم...آخه... تقریبا از دو ماه پیش، شوهرمو تحریم کردم...