2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه مامان های گل من دکتری مدیریت آموزشی و مربی آموزشی بچه ها با نیاز های آموزشی خاص( اوتیسم - بیش فعال و نقص توجه ) هستم . در صورت نیاز و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ایمیل Hediehmohabbat@gmail.com با من در ارتباط باشید. سپاس

دکتر هدیه محبت  - مشاور و مربی تخصصی در حوزه آموزش و یادگیری کودکان                                   

رشد کودک به معنی رشد و پرورش فعالیت‌های شناختی مثل زبان، تفکر، استدلال و حافظه می‌باشد. در واقع کودکان با دستکاری محیط، فعالانه به ساختن دانش می‌پردازند و به صورت مرحله‌ای رشد شناختی را تجربه می‌کنند.

دخترم من هم رشد و وزنش کم بود بردم پیش یک متخصص طب سنتی و هم تجربی  روسی در قلعه حسن خان ایشون  شیر بز تجویز کردن  ایشون فرمودن بخاطر کمبود املاح و ویتامین است  و توضیح دادن چون شیر بز ارگانیک بدون بسته بندی  داری 96 درصد از املاح و ویتامین های شناخته شده است برای رشد و وزن کو دکان و نوزادان بسیار  مفید است من از یک مزرعه بنام مزرعه مروگل شیر تهیه کردم و یک مدت مداوم با عسل دادم دیدم هم وزن وهم رشد کودکم  زیاد شد و خودم هم باورم نمی شد با اینکه بارها متخصص برده بودم و داروهای متعدد تجویز کرده بودن  ولی جواب نگرفته بودم