2777
2789
عنوان

واکس زدن کفش شوهر😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 62 پست
منم گاهی کفشای همسرمو واکس میزنم

واکس میزنی همه ما شاید گاهی واکس بزنیم.ن اینکه موندی پیش دوستت بدویی بگی خدا مرگم بده کفشای امیرو واکس نزدم.اونوقت جلو دوستت خم شی کفش امیرو واکس بزنیییییییییییییییییییییییییییییی

آنرمالی من شب به شب کفش شوهرمو واکس میزنم که صبش میره تمیز باشه یا اگه کتونی باشه براش دسمال میکشم واقعا نمیفهمم چرا فکر میکنیم یه چی ازمون کم میشه؟   

جولیا78 عاشقتم 😍😚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه این ی حالتی بود😐طرف وایساده اون نشسته کف زمین حداقل کفشو درمیاورد خب

عجله داشته دیگه اتفاقا تو پا سریع تر تمیز میشه

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!

دقیقا برعکس ما...شوهرم کفشام که پامه دستمال میکنه یا قبل اینکه بیام بیرون برام آمادش میکنه که درو باز کردم فقط پامو بزارم تو کفش حتی برشم نمیگردونم آمادس😍😍اووووف عـــــــــاشقشم اصلا

خدایا شکرت
آنرمالی من شب به شب کفش شوهرمو واکس میزنم که صبش میره تمیز باشه یا اگه کتونی باشه براش دسمال میکشم و ...

ن عزیزم منم نمیگم کار بدیه خودمم خوشم میاد

ولی مثلا جلو یکی

طرف وایساده کفش تو پاش تو بشینی کف زمین😐ی جوری بود

والا

دیگه اینجورین ندیدیم

دیروز داشتم با بابا بزرگ و مامان بزرگ و مامان بابام میرفتم جایی یادم اومد کلید نداره شوهرم،گفتم ا یادم رفت بهش خبر بدم پشت در نمونه بهش اس دادم که رفتم و زود برمیگردم.بعد بابابزرگم گفت ینی از شوهرت اجازه نگرفتی؟گفتم اجازه چیه فوق فوقش اطلاع میدم گاهی هم نمیدم اگر واجب نیست.گفت باید اجازه بگیری و اینا؟گفتم مگه شما از خانومت اجازه میگیری میری بیرون که برا من تجویز میکنی 

والا به مردها خیلی پر و بال دادن

زن داداش منم کفش داداشم واکس می زنه جلوی همه ولی نه وقتی که کفش تو پا باشه اخر شب واکس می زنه جفت می زاره 

خوب شاید باهم توافق کردن من مامانم ندیدم هیچ وقت لباسای بابام حتی تا کنه ولی من الان پیراهن همسرم اتو می کنم واسه مامانم عجیبه

هیچ اشکالی نداره.

شوهر منم کفشای منو دستمال میکشه تمیز میکنه.

زن و شوهر که این حرفا رو ندارند.

خودخواه_نباشیم#   😊

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
خانم ها دقت نکردین به حرفای اسی..نگفت که چرا رفت واکس زد..میگه برخورد اون لحظه دوستشون عجیب بوده.

دقیقااا من نمیگم کار بدیه خودمم دوس دارم

ولی اون حالت ک نشیت کف زمین اون وایساده بود ی جوری بود 😐وگرنه اصل کار قشنگه