2777
2789
عنوان

خدایا اخه چرا من انقد سوتی میدم

685 بازدید | 30 پست

بیایین بگم که دیشب چه سوتی دادم وحشتناک تا ز قبل تایپ کردم

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم

دیروز مادربزرگ و پدربزرگم از کربلا اومدن شام دعوت بودیم خونشون ماهم از صبح مشغول کارای مهمونی شب بودیم خسته و کوفته شدم برای شب دیگه سرما هم خوردم تازه اولشه فقط سر شدم و بدن درد دارم یعنی جوری بودم که ولم میکردن همونجا غش کرده بودما حالا دیشب که مردا اومدن شام رو بکشن ماهم داشتیم غذا رو پخش میکردیم  منم یه سر اومدم قسمت زنونه دیگه نرفتم پیش مردا و روسریمو برداشتم حالا این وسط یه دیس دادن دست من گفتن برو بده پرش کنن منم همون جور بدون روسری  بدو بدو رفتم بین مردا حالا شانس اوردم مامانم اونجا بود البته همونم با لگد منو انداخت بیرون از اونجا اخه انقد هول بودم اصلا صداشو نمیشنیدم 😭😭😭😭😭😁😁😁😁😁کاش حالا بدحجاب بودم ولی چادریم هیچکدوم از مردا منو اونجور ندیده بودن اینجوری شده بودن 😮😮😮😮😮دیگه کلا غذا کشیدن یادشون رفته بود

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه اخر شب هم شوهرم هم به داییم گفت دایی جان بفرمایید بریم خونه در خدمت باشیم من جای داییم گفتم ممنون سلامت باشی یعنی رفتم تو افق محو شدم دیگه کلا داییم و شوهرم هم که اسفالت رو گاز میزدن شوهرم گفت بیا بیا ببرمت تا بیشتر گند نزدی😂😂😂😂😂😂

چقدر مردای فامیلتون بی جنبه آن حالا یه ذره موست دیگه 🙈

قضیه ییجنبگی مردانیست کسی که خودش حجاب براش مهمه اینجوروقتا خیلی ناراحت میشه

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
تو خود یوزارسیوی خوبه دست مستشون رو نبریدن بنده های خدا

خخخخ اره والا