2777
2789
عنوان

خانمای وارد به بی بی. چک بیاید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 70 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من امروز موعدم بود رفتم مثبت بود 

جدی میگی؟وای ی خیلی خوشحال شدم بخدا دعات کردم ایشالا سالم و صالح باشه😍😍😍😍😍😍تبریک میگم مامانی۰😎😊

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏
یه هاله محو میبینم ایشالا ک مثبته دوروز دیگه صبر کن مججد بزن ایشالا حامله ای

ازمایش دادم اجی مثبت بود 😍

ازمایش دادم اجی مثبت بود 😍

وای عزیزم چقدر خوشحال شدم برات 

مبارو باشه ایشالا خدا حفظش کنه واست  صحیح  سالم دنیا بیاد

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
وای عزیزم چقدر خوشحال شدم برات  مبارو باشه ایشالا خدا حفظش کنه واست  صحیح  سالم دنیا ...

مرسی عزیزدلم روزی همه ایشالا😍

واس منم دعا کن تا هفته دیگه زایمان کنم❤😍

وای خداجونم ایشالا بحق علی سالم و سلامت بغلش کنی و زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه 😍😍اگه تهرانی دکترت کیه طبیعی زایمان میکنی

خیلی مبااارک گلم ان شاالله صحیح و سالم بغلش کنی     بتات چن بود گلم ?

هنوز ندیدمش دست شوهرمه سر کار بودم اون رفت گرفت جوابشو خونم نیومده هنوز اومد میگم بهت🤣🤣🤣🤣🤣

وای خداجونم ایشالا بحق علی سالم و سلامت بغلش کنی و زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه 😍😍اگه تهرانی دکترت ک ...

فدات عزیزم ایشالا برا خودت 

ن گلم سمنانم سزارین هستم و دکترم میخواد تا۳۰ نگهم داره ولی خوب میشم ۴۰ هفته و اصولا ۳۸ به بعد میگیرن

فدات عزیزم ایشالا برا خودت  ن گلم سمنانم سزارین هستم و دکترم میخواد تا۳۰ نگهم داره ولی خوب میش ...

ایشالا زایمان خوبی داشته باشی و خاطره خوبشو بعدا واسه نی نی تعریف کنس دختره یا پسر 

ایشالا زایمان خوبی داشته باشی و خاطره خوبشو بعدا واسه نی نی تعریف کنس دختره یا پسر 

پسره 

ازمایش سلفری داشتم و ریسک سندرومش بالا بود نذر کردم اگ سالم بدنیا بیاد و همه چی خوب باشه اسمش امیرعباس بزارم

پسره  ازمایش سلفری داشتم و ریسک سندرومش بالا بود نذر کردم اگ سالم بدنیا بیاد و همه چی خوب باشه ...

الهی عزیزم ایشالا که سلامت میاد بغلت 😍دعات میکنم موقع زایمان منم  دعا کن بچم سالم باشه 

من چیلی سمت چپ دلم درد دارم تو رحمم هیچی احساس نمیکمم خطرناک نیست مثلا خارج رحمی باشه