2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا جاهایی که من رفتم اصلا آموزش نمیدن همش نگاه کن یاد بگیر بوده

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ن راحته اگ از ورزشای کششی و سبک و اروم خوشت میاد بدردت میخوره بیشترم ب درد تمرکز و سیاتیک و اصلاح فرم بدن و زانو درد و تقویت زانو و مچ و اینجور چیزا میخوره در حد خودش اگ رژیمم بگیری کنارش لاغرم میکنه اما انتظار بدن عضله ای و سیکس پک نداشته باش چون ب ورزشای سختتری نیاز دارن ... مثلا تی ار ایکس 

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
ن راحته اگ از ورزشای کششی و سبک و اروم خوشت میاد بدردت میخوره بیشترم ب درد تمرکز و سیاتیک و اصلاح فر ...

اره زیاد از ورزشای بپر بپر خوشم نمیاد. نفسم بند میاد.

ببخشید به نظرتون با شش ماه پیلاتس کارکردن میتونم راه بیفتم؟ و اینکه ورزش پرطرفداریه؟

تی ار ایکس سختتره؟

اره زیاد از ورزشای بپر بپر خوشم نمیاد. نفسم بند میاد. ببخشید به نظرتون با شش ماه پیلاتس کارکردن میت ...

ببین پیلاتس ی ورزش گروهی و سبکه بعد از ۶ماه اگ مداوم بری ینی هفته ای ۳بار اره راه میفتی دیگ حرکات برات سخت نیست و خیلیاشم حفظ میشی... تی ار ایکس گروهی نیست ک همه دور هم بشینن ورزش کنن یکمم سختتره اما بدنو خیییلی خوش فرم میکنه من ۲ساله پیلاتس میرم ولی الان دیگ میخام برم تی ارایکس

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽