کیا از رازدار نبودنشون خیلی لطمه خوردن واعتماد اطرافیانو نسبت به خودشون خراب کردن ؟؟؟؟ ....الان توی شرایطی هستم که هیچکس بهم اعتماد نمیکنه بنظرتون چیکارکنم راه حلش چیه خیلی ناراحتم😢خیلی ازدست خودم عصبانیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من به شدت راز دارم و راه حلی که به ذهنم میرسه که بهتون کمک کنه اینه که در وهله ی اول بدونی مسایل آدمای اطرافت بهم مربوط نمیشه و البته اختیار کلام داری و قبل سخن گفتن فکر کنی آیا لازمه اینو بگم؟
چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱
حق باتوعه خیلی ناراحت وپریشونم اعتماد همه رو نسبت به خودم ازبین بردم بیشتروقتاناخاسته راهی داره که م ...
میدونی یکی از فامیل امون میگفت آدم میخاد حرف بزنه قبلش فکر کنه بنظرم اگه شما قبل هر حرف زدنت یکم فکر کنی که با این حرف چه اتفاقی میافته دچار این مشکل نمیشی
ایوب با چندین بلا؛کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)
پونزده سالم بود ازدواج کردم نمیدونستم چی خوبه چی بد حتی کسی نصیحتمم میکرد میرفتم به هم عروسم میگفتم ...
الان اگه بتونی تو جمع کمتر صحبت کنی و بیشتر شنونده باشی و از زندگی خودت هم اصلأ حرفی نزنی و اگه چیزی شنیدی و یا سوالی ازت راجع به کسی پرسیدن جواب ندی شاید رفته رفته دوباره بتونی اعتمادشون و جلب کنی
چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱
خب الان که عاقل شدی..میتونی یواش یواش روابطو درست کنی..رازداری خیلی سخته ..بهت حق میدم که اذیت شدی از نگه داریش.. ولی باورکن الان سبکتری...هر رازی که از اطرافیان بدونی انگار یه باری روشونه هاته...نمیخام خداینکرده شماتت کنم ولی خودم خیلیا پیشم حرف زدن و خودشونو سبک کردن ولی باورت نمیشه اصلا قلبم خیلی سنگین میتپه.. رازنگه داشتن ازکسی خیلی وزن داره😥😥