2777
2789
عنوان

کمکم کنید ...

162 بازدید | 8 پست

من تو گذشته موندم ...یاد و حاطره عشق قدیمی منو رها نمیکنه ...همش حسرت میخورم ...متاهلم ...یه بچه دارم ..شوهرم آدم خوبیه ولی خیلی با هم تضاد فکری و فرهنگی داریم و گاهی خیلی زجر میکشم چون اصلا شبیه هم نیستیم ...

عشق قدیمی من سالها میشناختمش عین هم بودیم‌ولی هم بچگی کردم هم قسمت نبود انگار ...نشد ...حالا پشیمونم ..چندین ساله پشیمون شدم ...دارم دیوونه میشم ..احساس میکنم آه اون دامن زندگی منو گرفته ...ولم نمیکنه ...

چی کار کنم‌ آروم بشم😩😩😩

با اونم زندگی میکردی ی جاهایی تضاد بود ..تا زیر ی سقف ادم نره اخلاقا نشون نمیده ..بعدم فقط ب بچتون فکر کنید ⚘

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خیانت محسوب میشه وقتی فکرش میاد سمتت خودتو سرگرم یه کار کن شوهر و بچت گنا دارن

تو رو خدا نگید اینو ...وحشت میکنم ...خیانت نمیکنم من ...😭😭😭😭😭😭 نمیخوام خیانت کنم ...ولی حسرت ولم نمیکنه 💔

با اونم زندگی میکردی ی جاهایی تضاد بود ..تا زیر ی سقف ادم نره اخلاقا نشون نمیده ..بعدم فقط ب بچتون ف ...

آره صد در صد تضاد هست همیشه ...حتی بین مادر و فرزند بین خواهر و برادر ...

اما اون منو عاشقانه دوست داشت ...بدجوری عاشقم بود ...نجیب بود پاک و سر به زیر هم کلاسی بودیم  ...فوق دکترا داره .. موفق و سربلنده ..یه آدم خاص و عاشق 

اما همسرم تو زندگی من رخنه کرد نمیدونم چطور منو به چنگ آورد دیپلم داره بازاریه ....واقعا اختلاف فرهنگی و فکری سدیدی داریم و چندان هم عاشق نیست ...یعنی کلا عاشق نیست ..نهایت یه عادت و دوست داشتن عادی ...مثلا از خداشه من برم‌شب خونه مامانم یه خواهرم بمونم ...چیزی ازش ندیدم ولی کلا تب و تاب نداره ...با من خیلی فرق داره....به خاطر موقعیت من شاید منو هر طور بود مال خودش کرد ..چه میدونم ...فقط میدونم بدجوری باختم ...هیچ عشقی دریافت نکردم ....فک کنم چون قلب اونو شکوندم 😭😭😭😭 

حالا خاطراتش و یادش رهام نمیکنه ..صدای گریه هاش کابوس شبامه ...چیکار کنم

آره صد در صد تضاد هست همیشه ...حتی بین مادر و فرزند بین خواهر و برادر ... اما اون منو عاشقانه دوست ...

هممون تو زندگی به اشتباهات اینجوری کردیم فقط برای ارامشش دعا کن 

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم