2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

144 بازدید | 16 پست

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خانما من تنبلی تخمدان دارم و تو اقدامم این سری دکترم این داروهارو داده میخوام قطره ویتاگنوس بگیرم کسی میدونه همزمان با اینا مشکلی پیش میاد یا نه؟

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

آره نخور. ویتاگنوس با اینا تداخل داره.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
آره نخور. ویتاگنوس با اینا تداخل داره.

شما استفاده کردین

دوتا قرصای اولی شبیه هم نیست به نظرتون؟؟

شما استفاده کردین

نه من همین داروها رو کلومیفن رو مصرف کردم فایده نداشت.

حالا عکس رنگی نوشته مشکوک شده به رحم تک شاخ. تنبلی هم که داشتم لتروزول داده قویتره.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
نه من همین داروها رو کلومیفن رو مصرف کردم فایده نداشت. حالا عکس رنگی نوشته مشکوک شده به رحم تک شاخ. ...

من رحمم مشکلی نداره فقط تنبلی دارم نمیدونم حالا چیکار کنم وقتمو رو این بزارم مصرف کنم یا ویتاگنوس

من رحمم مشکلی نداره فقط تنبلی دارم نمیدونم حالا چیکار کنم وقتمو رو این بزارم مصرف کنم یا ویتاگنوس

چند سالته؟

چند وقته ازدواج کردی؟

چند وقته اقدامی؟؟

چند سالته؟ چند وقته ازدواج کردی؟ چند وقته اقدامی؟؟

۲۶ سالمه ۲ سال میشه ازدواج کردم جلوگیری نداشتم ولی به طور جدی تقریبا یک سال میشه تو اقدامم

۲۶ سالمه ۲ سال میشه ازدواج کردم جلوگیری نداشتم ولی به طور جدی تقریبا یک سال میشه تو اقدامم

سنی نداری.

من هشت ساله ازدواج کردم. 32 سالمه و از شهریور بطور جدی بچه میخوام. هر چند شوهرم جدی همکاری نمیکنه.