2777
2789
عنوان

بی توجهی شوهر

297 بازدید | 10 پست

سللم شوهرم یه مدته نسبت به من بی توجه شده نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم. عید یه بحثی بین من و خانوادش پیش اومد از بعد اون نسبت به من بی توجه شده

این مردها مثلا با این کارشون چی رو میخوان ثابت کنن. 

من هم دیروز با شوهرم دعوا کردم بخاطر اینکه مثل یه بچه همه چیز  رو به مامان جونش میگه. باهاش قهر کردم. جالب اینجاست اون هم قهر کرده و مثل زنها جاشو عوض کرده. اما براش دارم. میخوام ببینم تا کی میخواد ادامه بده. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مردها مثلا با این کارشون چی رو میخوان ثابت کنن.  من هم دیروز با شوهرم دعوا کردم بخاطر اینک ...

شوهر من چیزی به خانوادش نمیگه به خاطر خواهر در به در شدش با خانوادش دعوام شد

شوهر من چیزی به خانوادش نمیگه به خاطر خواهر در به در شدش با خانوادش دعوام شد

ولش کن محلش نده. ولی بشین باهاش حرف بزن. ببین دردش چیه. از خودت دفاع کن. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

مثلا میخواد تنبیهت کنه که حساب کار دستت بیاد.چارش فقط چند روز تحمله و نگه داشتن ظاهر جدی تا بفهمه شوخی نداری،تا ابد که نمی تونه به رفتارش ادامه بده(البته اگه حق با شما بوده)

معجزه ی خدا رو دیدم  
مثلا میخواد تنبیهت کنه که حساب کار دستت بیاد.چارش فقط چند روز تحمله و نگه داشتن ظاهر جدی تا بفهمه شو ...

شام خونه خواهرش دعوت بودیم من مریض شدم شوهرم گفت نریم گفتم نه اگه نریم بابا و مامانت ناراحت میشن رفتیم اونجا من سلام و علیک کردم گفتم ببخشید نمیتوتم دست بدم مریض شدم دکتر گفته یه نوع ویروسه واسه شامم نتونستم بخورم فقط برنج و ماست خوردم همین بهشون برخورده بود

[QUOTE=88880199]فقط بگو بدرک [/QUOTEQUOTE] نمیتونم برام سخته تا حالا توجهش به من زیاد بود از عید او ...

شوهر منم یک ساله ازش توجه و محبت ندیدم اوایل خیلی برام سخت بود مدام بهش میگفتم ولی فایده نداشت فقط بهانه گیری میکرد و عادتهای بد از خودش بروز میداد آخرین بار ک بخاطر خواهر لعنت شدش دست روم بلند کرد به کلی از دلم رفت . منم داغونم ولی سکوت کردم

شوهر منم یک ساله ازش توجه و محبت ندیدم اوایل خیلی برام سخت بود مدام بهش میگفتم ولی فایده نداشت فقط ب ...

وای لعنت به خواهرشوهر. من که فقط واگذارش میکنم به خدا انشاالله سر زندگیش این بلا بیاد