2777
2789
عنوان

کسی وکیل هست؟

434 بازدید | 23 پست

من سه ماهه قهرم خونه بابام،وقتی اومدم حتی یک گرم از طلاهامو نیاوردم هیچی همرام نیس نه لباس نه هیچی

تو عقدنامم هم برا مهریه نوشتیم ۲۰۰ گرم طلای ساخته شده و... 

حالا امروز تو دادگاه مهریه وکیل شوهرم گفته اون ۲۰۰ گرم طلارو تمام وکمال دادیم بهش عوضی

درصو رتکیه من هیچی همرام نیس گفته شاهد هم دارم دادم بهش

خب من چطوری بگم دروغ میگه اخه؟

جلسه بعد هم خودم حضوری باید برم باوکیلم

امروز نرفتم قاضی هم گفته باید برا این ادعایی که اینادارن خودش بیاد

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

انکار کن. بگو چیزی ندادند. اگر دادند چرا حساب من خالیه؟ چرا هیچی ندارم. ایشان از کجا طلا خریده و به من داذه 

چرا من حسابم خالیه و در این گرونی هیچ طلایی نفروخته ام. انکار کن و یک ایل هم با خودت ببر

شما به قاضی بگو طلایی بهت نداده به عنوان مهریه و طلاهایی هم که برات خریده تو زندگی هدیه بوده و به نیت مهریه نبوده و شمام چیزی با خودت خونه پدرت نبردی  و بزار شاهد رو بیاره برا شهادت یه جاهایی هم علم قاضی شهادت باطل رو اشکار میکنه

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انکار کن. بگو چیزی ندادند. اگر دادند چرا حساب من خالیه؟ چرا هیچی ندارم. ایشان از کجا طلا خریده و به ...

بیشرف گفته من شاهد میارم آخه من هیچ طلایی همرام نیس هیچی

شما به قاضی بگو طلایی بهت نداده به عنوان مهریه و طلاهایی هم که برات خریده تو زندگی هدیه بوده و به نی ...

اصن یه بیشرف به تمام معناس شوهرم چجوراین دروغاروگفته خدایا

اصن یه بیشرف به تمام معناس شوهرم چجوراین دروغاروگفته خدایا

همسرتون و اونی که قراره تو دادگاه شهادت بده اونم به دروغ تاوانش رو میده شما نگران نباش انشاالله حقی ازتون ضایع نمیشه

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
همسرتون و اونی که قراره تو دادگاه شهادت بده اونم به دروغ تاوانش رو میده شما نگران نباش انشاالله حقی ...

دقیقا

الهی آمین

بیشرف گفته من شاهد میارم آخه من هیچ طلایی همرام نیس هیچی

دست آخر باید قسم بخوره و اگه قسم دروغ خورد مطمئن باش تاوانشو میده یا حداقل قشنگ این آدم از چشمت میافته کامل

دست آخر باید قسم بخوره و اگه قسم دروغ خورد مطمئن باش تاوانشو میده یا حداقل قشنگ این آدم از چشمت میاف ...

آره واقعا

آخه ۲۰۰ گرم طلاس

کثافت راحت زده زیرش

زمینش توقیف،حساباش توقیف و... فقط غصه اینکه براطلاها اینجورگفته

کاش اون موقع میاوردی. واقعا پست فطرت  هستن. تو نمیشناختی قبلا

الانم با کمک وکیل شاید بتونی پس بگیری

کاش اون موقع میاوردی. واقعا پست فطرت  هستن. تو نمیشناختی قبلا الانم با کمک وکیل شاید بتونی پس ...

آره ان شاءا

ممنونم عزیزم توکل برخدا