2821
2789

نه به دکتر مراجعه کنید 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید سرطان باشه حتما برین دکتر

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

برادر من چندساله این مشکل رو داره فردا میخواد بره برای جراحی نوبت بزنه،برای برادرم ورم بیضه اش بخاطر فتق هستش

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
اوووو خوبه تو یکی راهنمایی کنی اول از همه سکته میدی طرفو

فقط احتمالاتو گفتم اگر میخواید دروغ بشنوید باید بگم که اصلا نگران نباش دکترم نرو خودش رفع میشه

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

تورم بیضه ممکن است در هر سنی رخ دهد. این تورم می‌تواند در یک یا هر دو بیضه باشد و بادرد بیضه نیز همراه باشد. تقریباً تمام موارد برآمدگی و تورم بیضه توسط عوارض خوش‌خیم (غیر سرطانی) ایجاد می‌شود. اما تمایز بین علل طبیعی یا غیر طبیعی تورم بیضه از اهمیت بسیاری برخوردار است، بنابراین با مشاهده هر گونه تغییر در بیضه‌های خود حتماً به پزشک مراجعه کنید تا علت آن شناسایی گردد.

در صورت مشاهده هر کدام از علائم زیر با متخصص اورولوژی تماس بگیرید:

• هر گونه تورم بدون دلیل در بیضه
  • تورم دردناک
  • احساس یک توده در بیضه

مشاورین ما در کلینیک تخصصی اورولوژی دکتر نامداری آماده پاسخگویی به سؤالات شما در این زمینه می‌باشند. پل برقراری ارتباط با ما شماره‌ تماس 02188776801 می‌باشد. 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792