2777
2789
من با اینکه عزیزم کلی بیماری دارم و معده و رودم و کیست تخمدان چ مشکل لگن و.... افسردگی و... دارم ولی ...

خيلي كار خوبي ميكني من نميدونم چرا نميتونم برنامه ريزي كنم

هميشه لاك ناخونام پريده س و آرايشم نصفه نيمه..🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه آرایش داشتن واقعا حوصله میخواد.من ب دو ساعت میرسه ک کرم رو پوستمه حس خفگی بهم دست میده.

ولی ب اراسته و مرتب بودن خیلی اهمیت میدم 

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻

فکر کنم دختر عموم همیشه ارایش داره چون همش تو اینستا استوری از خودش میذاره😂😂

من الان یه ماهه فکر کنم هیچی نمالیدم😂😂

هنوز به شوهرم سفارش 4 تا رژلب دادم که میشه 200 تومن

میگه فقط میخری🤣🤣

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

همیشه آرایش کرده هستم...ولی سخت نیست که. وقتی بیدار می شم، بعد از کارای اولیه آرایشمو می کنم. ده دقیقه طول می کشه.

برای ترو تمیزی هم هر روز دوش می گیرم. چون ورزش می کنم. بعد دوش دوباره ده دقیقه آرایشمو می کنم. چه تو خونه باشم و چه قرار باشه برم بیرون.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
خانما چجوری همیشه بالا ی لبتون تمیزه ؟ بند میندازین خودتون؟ 

من ماهی یبار 

اصلاح زیاد پوست خوب نیست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

تر‌ و تمیز همیشه هستم گاهی حوصله داشته باشم خیلی ارایش میکنم مثلا خط چشم و ریمل رژ و رژگونه

گاهی حوصله نداشته باشم در حد ریمل و رژ یا اونم اصلا نمیزنم

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️

اگه همش آرایش کنم که پوست برام نمیمونه ولی همیشه آراسته و مرتب و تمیزم و همیشه ضد آفتاب دارم ولی تو هفته ۳ ۴ روز رو آرایش میکنم که اونم از لوازم آرایش روزانه که سبک هستن استفاده میکنم 

ولی هر روز دوش میگیرم (موهام یک روز در میون)همیشه سرم مو میزنم و مرطوب کننده و لوسیون به پوستم یا لاک ندارم یا دارم نصفه نیمه نیست از لاک نصفه نیمه متنفرم همیشه قبل خواب تقویت کننده مژه میزنم و مرطوب کننده برای لبم

خانما چجوری همیشه بالا ی لبتون تمیزه ؟ بند میندازین خودتون؟ 

با بند انداز برقي ..... بخر ، بنظر من حتي از نون شب واجب تره ، فک نميکنم بيشتر از 150 باشه قيمتش ، بسيار کاربردي ....

خيلي كار خوبي ميكني من نميدونم چرا نميتونم برنامه ريزي كنم هميشه لاك ناخونام پريده س و آرايشم نصفه ...

اره کار خوبی میکنم ولی مردم به ظاهر نگاه میکنند و قضاوت میکنند میگن دلم خوشه بده 😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢