2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم 

همدردیم پس 😓

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻
پوستت چربه؟ پوست منم چربه. زیر آرایش کرم bb می زنم. مارک گابرینی. اگه خودم با شیر پاک کن  پاک ...

اره چررررررررررربه عزیزم 😄 یعنی در این حد فجیعِ

چ جالب.کرمِ خوبیه؟ اگه خوبه منم بگیرم.بعد شما روش دوباره کرم پودر میزنی عزیزم؟

و اگر زحمتینیس عکس همین bb کرم و کرم پودرتو بفرست.

ریمل وخط چشم چی استفاده میکنی ک ضد آبه؟

بخدا من انقد همه چیم میاد پایین اصلا یاد ندارم ب مژه های پایینم ریمل زده باشم .همون بالا هم ک میزنم باز سیاه میکنه زیر چشممو

ریمل اِتِرنیتی میزنم کرم پودر فلورمار .جفتشونم مارک خوبین و انچنان ارزون نیستن.ولی چ فایده اوکی نیستن برام 

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻
پنكيك چه ماركي خوبه بزنيم عزيزم؟؟

تازگیا یکی خریدم. مارکش rafaei هست. برای پوست چرب خوبه. قیمتش هم چهل و پنج بود فکر کنم. قبلا فلورمار می زدم. اونم برای پوست چرب خیلی خوب بود. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اره چررررررررررربه عزیزم 😄 یعنی در این حد فجیعِ چ جالب.کرمِ خوبیه؟ اگه خوبه منم بگیرم.بعد شما روش ...

عالیه. تا حالا کرم پودری به این خوبی نداشتم. 

نه دیگه. این ترکیب کرم پودر و مرطوب کننده و ضد آفتابه. پوشش دهیش هم عالیه. دیگه روش کرم پودر نمی زنم. دو تا رنگ داره. روشن و متوسط. متوسطش تیره اس. روشنش برای پوست های خیلی روشن تا معمولی مناسبه. فقط متاسفانه کمی گرونه(حدود 70 تومن)...ولی حالتش طوریه که یه قطره برای کل صورت کافیه. مخصوصا اگه با برس زده بشه. برای همین زود تموم نمی شه. 

ریمل essence آبی(رنگ بدنه اش آبیه) می زنم. خط چشم هم همین مارک دارم. ولی ماژیکیه. با ماژیکی نمی تونم خوب بکشم. یه مویی مای دارم که خیلی هم ارزون خریدم. ولی خیلی خوبه.

عالیه. تا حالا کرم پودری به این خوبی نداشتم.  نه دیگه. این ترکیب کرم پودر و مرطوب کننده و ضد آ ...

عزیزدلم واقعا ممنونم ک وقت گذاشتی جواب دادی چون واقعا این مسئله ی ارایش و لوازم ارایش برای من ک بشدت معضل شده،خدا بهت سلامتی بده.

من کرمِ فلورمارمو واسه عید 120 گرفتم این کرمِ شما ک تازه قیمتش مناسب ترم هست

حتما فردا یا پس فردا میرم میگیرم،واقعا پوستِ چرب معضل شده واسه من چون هیچوقت از ارایشم لذت نمیبرم یا زود پاک میشه یا بشدددددتتتت برق میوفته صورتم.

انشالله ک این کرمِ خوب باشه برام،باید رنگ روشنشو بگیرم چون تیره اصن دوس ندارم.فقط اینک خیلی سفید برفی نکنه روشنش صورتمو؟😄😶

فقط عزیزم ی سوالِ دیگه.ماندگاریش ک طبق گفته ی شما خوبه،پوشانندگیش چطوره؟ مثلا جوش یا جای جوش ک زیاد پررنگ نباشه رو میپوشونه؟

ریملم هم واس عید 95 خریدم.حتما میرم ریملی ک گفتیدو میبینمو میگیرم.امیدوارم حجم دهنده هم باشه.

خط چشمِ مای هم دوستم داره باید ی بار امتحان کنم بعد بگیرم

بازم مرسی فداتشم،پیشاپیش ممنونم از پاسخگووییت 😍💓

عزیزدلم واقعا ممنونم ک وقت گذاشتی جواب دادی چون واقعا این مسئله ی ارایش و لوازم ارایش برای من ک بشدت ...

خواهش می کنم. نه...رنگ روشنش زیاد روشن نیست. معمولیه. با بیشتر رنگای پوست هماهنگ می شه. 

پوشانندگیش برای من بهتر از هر کرم پودری بود که تا حالا داشتم. خیلی هم سالمتره. از وقتی اینو می زنم پوستم خیلی سالم تر و صاف تر شده. سه سالی هست که می زنم. دیگه کرم پودرو کنار گذاشتم. به دوستام هم معرفی کردم، همه راضی بودن. کسایی که پوستشون چرب نیست هم می زنن. ولی دیگه روش لازم نیست پنکیک بزنن. همین براشون کافیه. خیلی خوب جذب پوست می شه. 

ریمله هم حجم می ده هم بلند می کنه.  ریزش نداره. زیر چشمو سیاه نمی کنه. من خیلی راضیم. 

خواهش می کنم. نه...رنگ روشنش زیاد روشن نیست. معمولیه. با بیشتر رنگای پوست هماهنگ می شه.  پوشان ...

مرسی عزیزم واقعا ممنونم.فقط ی سوالِ دیگه،قول میدم اخریشه.

شما همیشه روش پنکک میزنی یا بدونِ پنکک هم اوکیِ؟ ودر اخر اسم پنککتون هم بگید لطفا.بازم ممنون خانم مهربون 😍

سلام 

ببخشید شما توی یه تاپیکی منو ریپلای کردین 

اما الان که نگاه کردم  تاپیک ترکیده بود و متوجه نشدم چی پرسیدین 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
نميدونم كه عزيزم

میدونم خودم هم یادم نبود 

فکر کردم سوالی شاید پرسیدین برای همین گفتم یه وقت دلخور نشین که جواب ندادم 

چون تاپیک اون خانوم ترکید نتونستم بخونم چی نوشتین   

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

[QUOTE=89576740]میدونم خودم هم یادم نبود  فکر کردم سوالی شاید پرسیدین برای همین گفتم یه وقت دلخور نشین که جواب ...[/

اظهار نظر ميكنيم ديگه، چرا بايد ناراحت شم

ممنونم از پيگيريتون😊😊